جلیل دارا در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره گفت: اعضای شورای اسلامی شدن دانشگاهها معتقدند حذف مدیران فرهنگی از شورای فرهنگی دانشگاهها به نفع حوزه فرهنگی شده است و استدلال می کنند که با این کار جایگاه معاون فرهنگی در شورای فرهنگی دانشگاه تقویت می شود اما در وزارت علوم همواره تقاضا داشته ایم که مدیر فرهنگی به عنوان عضوی از شورای فرهنگی دانشگاه باید باشد.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم افزود: مصوبه شورای اسلامی شدن دانشگاهها به این ترتیب است که مدیر فرهنگی به عنوان عضو دارای حق رأی شورای فرهنگی نیست. هر چند این مصوبه ابلاغ شده اما هنوز قابل بررسی است و ممکن است مدتی به طور آزمایشی اجرا و مجددا مشمول اصلاحیه ای شود.
وی با بیان اینکه مصوبه شورای اسلامی شدن دانشگاهها مبنی بر حذف حق رأی مدیران فرهنگی از شورای فرهنگی دانشگاهها هنوز در بسیاری از دانشگاهها عملیاتی نشده است به مهر گفت: عمده اجرائیات حوزه فرهنگی دانشگاهها به دست مدیران فرهنگی است لذا این مصوبه شورای اسلامی شدن دانشگاهها هنوز به آن صورت اجرایی نشده است.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم افزود: ساختار معاونت فرهنگی به تازگی در دانشگاهها ایجاد شده و عملاً مدیریت فرهنگی در دانشگاهها در دست مدیران فرهنگی است.
دارا با بیان اینکه حضور و حق رأی مدیران فرهنگی در شورای فرهنگی دانشگاه کارها را تسهیل و بهتر می کند، گفت: از حضور و حق رأی مدیران فرهنگی در شورای فرهنگی دانشگاهها دفاع می کنم و همواره این درخواست را داشته ایم که حق رأی مدیران فرهنگی به شورای فرهنگی اضافه شود چون شورای فرهنگی جنسش فرهنگی است و درصد حضور فرهنگی ها هم باید در شورا بیشتر شود.
نظر شما