۱۲ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۰۹

تولیدمحوری در جامعه جانشین مصرف‌گرایی شود

تولیدمحوری در جامعه جانشین مصرف‌گرایی شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: عضو هیئت علمی پژوهشکده امور اقتصادی تهران گفت: تولیدمحوری باید در جامعه جانشین مصرف‌گرایی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرزاد برومند صبح پنجشنبه در جمع بانوان فعال اقتصادی، کارآفرین و بازرگان استان اصفهان افزود: برای رسیدن به جهاد اقتصادی باید طرح یا نقشه‌ای مدون موجود بوده تا اشخاص متناسب با وظیفه خود به کار و حرفه‌ای فعالیت کنند.

وی با اشاره به تلاش جامعه برای ایجاد یک تحول عظیم در زمینه اقتصاد ایران بیان داشت: همه افراد فعال و غیرفعال جامعه باید در جهت ایجاد جهاد اقتصادی اقدامات موثری انجام دهند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده امور اقتصادی تهران با اشاره به آیه‌های صریح قرآن کریم در زمینه جهاد اقتصادی گفت: ابعاد جهاد اقتصادی در چند بعد دینی و مردمی است که نشان می‌دهد جهاد اقتصادی یک وظیفه عمومی برای تمام اعضای جامعه است.

وی ادامه داد: افراد جامعه نیازمند آموزش‌های متناسب با کار خود بوده که این اقدام در حیطه وظایف آموزش و پرورش، دانشگاه و تمام رسانه‌های ملی است که واسطه میان مردم جامعه و دولت هستند.

برومند با اشاره به ظرفیت عظیم کشور در زمینه فعالیت‌های اقتصادی بیان داشت: برای ایجاد یک اقتصاد قدرتمند در کشور، احتیاج به تحولی سریع است.

وی افزود: منظور از جهاد اقتصادی فقط در زمینه میزان و چگونگی تولید در کشور نیست، بلکه مسئله توزیع و مصرف نیز شامل این مبارزه در جهت رسیدن به تحول اقتصادی می‌شود.

عضو هیئت علمی پژوهشکده امور اقتصادی تهران ادامه داد: کشور ایران سه عامل نیروی انسانی، سرمایه و منابع طبیعی را برای رشد و توسعه در اختیار دارد.

وی با اشاره به بایسته‌های جهاد اقتصادی در کشور گفت: بین رشد و توسعه اقتصادی در کشور تفاوت موجود است.

برومند افزود: در بحث توسعه اقتصادی مجلس باید قانونی تصویب کند تا مدیران بر طبق آن قانون رفتار کرده و مطابق با این عمل موجب شکوفایی هرچه بهتر فعالیت‌های اقتصادی کشور شود.

وی تاکید کرد: در جهت رسیدن به تحول عظیم اقتصادی، کشور به مدیران کارآمد احتیاج داشته که در پی آن شایسته‌سالاری در کشور تحقق پیدا کند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده امور اقتصادی تهران با اشاره به ارائه آموزش همگانی به مردم در جهت شکوفایی اقتصاد در جامعه ادامه داد: باید کارشناسان مطالب و آموزه‌هایی که در دانشگاه‌ها در زمینه اقتصاد فراگرفته به عنوان یک وظیفه عمومی به توده مختلف مردم ارائه و آموزش بدهند.

وی با توجه به حکم جهاد اقتصادی از طرف مقام معظم رهبری در سال جاری افزود: زمانی امر جهاد اقتصادی داده می‌شود که وضعیت و ساختارهای کنونی اقتصاد با توجه به ظرفیت‌های موجود در کشور رضایت‌بخش نباشد. 

برومند گفت: هر کس با هر تخصصی نمی‌تواند مدیریت کند بلکه هر کاری به تخصص مربوط به آن کار نیاز دارد.

وی با اشاره به بایسته‌های موجود در جهاد اقتصادی افزود: همکاری سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه از الزامات موجود در طرح تحول اقتصادی است.

عضو هیئت علمی پژوهشکده امور اقتصادی تهران افزود: جهاد اقتصادی بیشتر به مفهوم مبارزه با فقر، گرانی، سختی‌ها و کارشکنی‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی است.

وی تاکید کرد: اقدامات در زمینه اقتصاد باید شفاف‌سازی شده و از ورود آن به مبحث سیاسی جلوگیری شود.

برومند افزود: فرهنگ اقتصادی باید به مرحله‌ای برسد که به کسانی که میزان تولیداتشان در کشور زیاد است زمینه‌ای برای احترام بیشتر و بها دادن به اقداماتشان مهیا شود.

وی افزود: مطابق با نقشه ذکر شده باید توزیع عادلانه فعالیت‌های اقتصادی در تمام استان‌های کشور به نحو صحیحی انجام شود.

عضو هیئت علمی پژوهشکده امور اقتصادی تهران ادامه داد: براساس اصل 48 قانون اساسی نقشه راه عدالت اقتصادی کشور باید توسط قانونگذاران تبیین و تنظیم شود.

وی تاکید کرد: اصلی‌ترین نقشه در زمینه جهاد اقتصادی نقشه راه عدالت اقتصادی است.

برومند تاکید کرد: برای رسیدن به یک تحول اقتصادی در کشور باید مصرف‌گرایی به تولید محوری تبدیل شود.

کد خبر 1327152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha