به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری ظهر پنجشنبه در همایش کار آفرینان تعاونگر گلستان افزود: در سامانه اشتغال تعاون استان 36 هزار نفر ثبت نام کرده اند که از این تعداد 11 هزار و234نفر خانم هستند و24 هزار و229 نفر را آقایان تشکیل می دهند.
وی اظهار داشت: ماموریت جدید اداره تعاون ایجاد اشتغال است و برای اینکه این اداره بتواند در مسیر اشتغال قرار بگیرد نیاز به هماهنگی وتعاون دستگاههای اجرایی است.
خواجه مظفری گفت: ایجاد اشتغال فرایندی است که اداره کل تعاون در این راه سامانه ای را برای متقاضیان اشتغال راه انداری کرده است که کارجویان با توجه به توانمندی در این سامانه ثبت نام کرده اند.
مدیرکل تعاون گلستان بیان داشت: از مجموع ثبت نام کنندگان در سایت تعاون، 9 هزار و 199 نفر دارای مدرک دیپلم، هزار و 411 نفر دانشجو، سه هزار و 801 نفر فوق دیپلم، شش هزار نفر مدرک لیسانس ،411 نفر کارشناسی ارشد و41 نفر نیز دارای مدرک دکترا هستند.
وی اظهار داشت: در مجموع چهار هزار و 509 نفر به عنوان سر گروه در سامانه اشتغال تعاون استان ثبت نام کرده اند.
خواجه مظفری با اشاره به اینکه کسانی که در این سامانه ثبت نام کرده اند بازوی فکری کارگروه اشتغال استان هستند و در راهبری موضوعات اشتغال ایفا ی نقش می کنند گفت:دولت ها تعاونی ها را ابزاری مطمئن برای پیشبردبرنامه های خود می دانند و توسعه پایدار تنها باتعاونی ها میسر می شود.
وی بیان داشت: در تعاونی توسعه نیروی انسانی مد نظر است و تعاونی ها در چارچوب نهاد های مردمی نقشی موثر دارا هستند.
خواجه مظفری ضمن اشاره به اینکه همه مکتب های اجتماعی نهضت تعاون را را ه حل اساسی برای رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی ذکر می کنند افزود: در کشور مالزی تعاونی ها نقش مهمی در اقتصاد دارند و در کشورهای آفریقایی تا 90 درصد اقتصاد کشور در اختیار تعاونی هاست.
وی هدف از تشکیل تعاونی را پاسخگویی به نیاز های افراد جامعه دانست و افزود: تعاونی ها می توانند گام موثری در جهت تحقق عدالت اجتماعی باشند و باعث کاهش فقر، اشتغال زایی بالا، بالارفتن در آمد سرانه، افزایش قدرت خرید مردم و افزایش ناخالص ملی شوند و ضمن خود باوری با تکیه بر خرد جمعی به بهبود جایگاه اجتماعی افراد نیز کمک می کند.
نظر شما