به گزارش خبرنگار مهر ، محمد حسینی ظهر پنجشنبه در حاشیه نشست شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی به خبرنگاران گفت: با توجه به سابقه درخشان آذربایجان و علاقمندی این خطه به مکتب اهل بیت و نظر به اینکه تبریز به عنوان اولین پایتخت تشیع معرفی شده و علامه هایی چون امینی، صاحب کتاب الغدیر را در خود پرورش داده، انجام فعالیت های فرهنگی عمیق و تاثیرگذار از جمله جشنواره فرهنگی و هنری امام علی(ع) در این خطه لازم است.
وی اظهار داشت: دبیرخانه این جشنواره با مرکزیت تبریز در خصوص شخصیت حضرت علی (ع) و با استفاده از منابعی مانند نهج البلاغه می تواند فعالیت خود را از امسال آغاز کرده و در سال های دیگر با تزریق اعتبارات بیشتر حتی به صورت بین المللی برگزار شود.
اختصاص یک دهم درصد از اعتبارات دستگاه ها برای خرید آثار هنری
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص خرید آثار هنری از طرف دستگاه های اجرایی که در مجلس هم مطرح است، گفت: با همکاری خوبی که بین دولت و مجلس صورت گرفته دستگاه ها مکلف شدند یک دهم درصد از اعتبارات تملک دارایی خود را به این موضوع اختصاص دهند.
کانون های فرهنگی مساجد، محور اصلی فعالیت ارشاد در شهرهای فاقد اداره
حسینی همچنین در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که وزارت ارشاد چه تدبیری برای ایجاد ساختار اداری در شهرهای فاقد ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی کرده، گفت: وزارتخانه علاقمند است در تمام شهرها اداره داشته باشد اما این موضوع به لحاظ محدودیت امکانات و محدودیت منابع انسانی تاکنون محقق نشده است.
وی با تاکید بر اینکه وزارت ارشاد پیگری افزایش اعتبارات و رفع محدودیت منابع انسانی است، نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد را یادآور شد و اظهار داشت: کانون های فرهنگی وهنری مساجد در استان ها به خصوص در شهرستان هایی که ادارات فرهنگ و ارشاد وجود ندارند، محور اصلی فعالیت های فرهنگی هنری دینی و مذهبی بوده و این فعالیت ها در روستاها نیز تسری بیشتری می یابد.
نظر شما