۱۲ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۱۸

دهناد:

بورس قم باید فعال شود

بورس قم باید فعال شود

قم - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استانداری قم با اشاره به اینکه بورس در قم فعال نیست، بر آشنا کردن قمی‌ها با فرهنگ بورس تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا دهناد ظهر پنج شنبه در همایش کارآفرینان تعاونگر که در سالن همایش‌های سازمان جوانان استان قم برگزار شد، با اشاره به اینکه مردم قم را باید با سهام و بورس آشنا کنیم اضافه کرد: بورس قم باید فعال شود که تا کنون این اتفاق رخ نداده است و باید تلاش کنیم که واحدهای تولیدی استان توانایی ورود به بورس‌ را داشته باشند تا از خروج سرمایه از قم جلوگیری شود.

وی ادامه داد: سازمان بورس نیز بستر انجام این کار را فراهم کند با توجه به اینکه قم از لحاظ استراتژیک قلب کشور است و به نوعی می‌توان گفت که جعبه تقسیم کشور است.

نائب رئیس ستاد راهبردی بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان با اشاره به اینکه ۶۲ درصد بازار کل کشور در شعاع ۲۰۰ کیلومتری قم قرار دارد افزود: باید از این نعمت عظیم ‌‌نهایت استفاده را کنیم.

قم به یکی از بزرگ‌ترین پایانه‌های کشور تبدیل می‌شود

وی ابراز داشت: با توجه به اینکه درگذشته قم محدودیت آب داشت ولی امروزه این محدودیت برطرف شده است و در طی دو ماه اخیر بعد از بهره برداری از پروژه آب شیرین قم سرمایه گذاری‌های خوبی در قم پیشنهاد شده است.

دهناد با بیان اینکه احداث فرودگاه در قم نعمت بسیار بزرگی است، گفت: با افتتاح فرودگاه، قم به یکی از بزرگ‌ترین پایانه‌های کشور برای حمل و نقل و ارتباطات جهانی تبدیل خواهد شد که پیشرفت فیزیکی این فرودگاه تا کنون بسیار خوب بوده است و امیدواریم که در دو سال آینده بر خلاف اظهار نظر سیاسیون در پروژه منوریل شاهد بهره برداری این فرودگاه باشیم و این افراد مخالف عبور هواپیما از آسمان شهر قم نباشند.

ارتباط واحدهای دانشگاهی و تولیدی تقویت شود

نائب رئیس ستاد راهبردی بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان بر ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین واحدهای تولیدی و دانشگاهی تأکید کرد و افزود: برخی از دانشجویان در طول تحصیل حتی یکبار هم با محیط کاری خود آشنا نشده‌اند و یک بار هم شاهد تورهای علمی در دانشگاه‌ها نبوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه آمار انصرافی دانشجویان بسیار زیاد شده است اظهار داشت: دانشجو بعد از ورود به یک رشته‌ای متوجه می‌شود علاقه به آن رشته ندارد و انصراف می‌دهد که هم کنون آمار انصرافی دانشجویان رو به افزایش است.

معاون برنامه ریزی استانداری قم ابراز داشت: جمعیت کشور ایران بسیار جوان است ولی وزارت علوم رشته‌هایی را بدون توجه به بازار کار و اشتغال دانشجویان تعریف می‌کند.

وی گفت: در حال حاضر در قم بیش از۵۰ هزار دانشجو در حال تحصیل هستند که بعد از فارغ التحصیل شدن آن‌ها نیاز به شغل دارند.

بانکها با هدف کارآفرینی وام دهند

دهناد در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه باید نیازهای استان شناسایی و طرح‌ها و افراد توانمند نیز معرفی شوند اضافه کرد: آسیبی که هم اکنون در بانک‌ها وجود دارد این است که برخی افراد نوعاَ به قصد وام گیری به بانک مراجعه می‌کنند نه با هدف کارآفرینی که بنیاد توسعه و کارآفرینی استان باید ارتباط دهنده بین کارآفرینان استان با بانک‌ها باشند و از انحراف منابع مالی جلوگیری کنند.

مقدمات اشتغال بانوان فراهم شود

وی در خصوص اشتغال بانوان گفت:‌ یکی از خدمات نظام جمهوری اسلامی این بود که بانوان را از غربت بیرون آورد در صورتی که در گذشته بانوان قمی از نعمت تحصیل محروم بودند در حالی که امروزه ۵۰ درصد دانشجویان استان بانوان هستند.

نائب رئیس ستاد راهبردی بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تصریح کرد: توانمندی خانم‌ها کمتر از آقایان نیست و تا کنون نیز بانوان در مشاغل خانگی نقش پررنگ و جدی داشته‌اند و بنیاد توسعه و کارآفرینی استان باید مقدمات استغال بانوان را فراهم کند.

وی با بیان اینکه یکی از منابع مهم درآمدی کشور فروش ذخایر نفتی است، اظهار داشت: در بودجه سال ۹۰ بخشی از پولی که در قالب اعتبارات عمرانی بروی آن سرمایه گذاری می‌شود توسط دولت مصوب و به مجلس ارائه می‌شود که حدود ۳۵ میلیارد دلار بیشتر نیست.

معاون استاندار قم ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی ایران خودش را مکلف کرده است رشد اقتصادی هشت درصدی را داشته باشد که برای تحقق این امر باید سالانه ۱۸۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری با مدیریت خوب انجام شود تا به نرخ رشد هشت درصدی برسد.

وی افزود: ترکیه در سال ۲۰۰۸ در این زمینه ۱۸۰ میلیارد دلار با نرخ هفت درصد رشد داشته است با توجه به اینکه ترکیه نفت و گاز و منابع طبیعی ضعیفی دارد.

کد خبر 1327391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha