علی طلوعی، مدیر کل صدا و سیمای مرکز همدان درباره اینکه چرا برخی آثار این مرکز مبتی بر موضوعهای بومی استان همدان نیستند به خبرنگار مهر گفت: برنامههای سازمان صدا و سیما را در یک تقسیمبندی کلی میتوان به دو دسته تقسیم کرد. برنامههایی که طراحی آنها از ابتدا در سیستم سازمان پذیرفته شدهاند و برنامههایی که محصول تولید اندیشهای در ذهن افراد اعم از سازمانی و غیر سازمانی هستند.
وی در ادامه افزود: تلاش کردهایم در برنامههای نوع اول در سیستم سازمان مثل اتاق فکر، شوراهای طرح، برنامه، فیلمنامه و.... عنصر بومی بودن برنامهها را تبیین و دنبال کنیم. اما وقتی ایدهای جذاب و نو و مورد نیاز رسانه به مرکز میرسد نمیتوان به دلیل نداشتن شاخصه بومی با آن به صورت دفعی برخورد کرد، چرا که روح و روان هنرمندان جوان و ایدهپرداز نیز بخشی از سرمایه فرهنگی ماست.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز همدان درباره اینکه چه تمهیداتی برای افزایش مخاطبان دارید؟ توضیح داد: چند ماهی بیشتر نیست که توفیق خدمت در مرکز همدان را پیدا کردهام و پیش از آنکه پاسخ این سئوال شما را بدهم، ضروری است بگویم مراکز گوناگون به دلایل مختلف، رویکردهای متفاوتی دارند.
طلوعی ادامه داد: در این رویکرد، میزان استفاده از برنامههای تولیدی محلی و برنامههای تأمینی از جمله فیلمهای سینمایی و سریالهای ایرانی و خارجی متغیر است. حتی ساعاتی از کنداکتور هم که به پخش برنامههای غیرتولیدی اختصاص مییابد، مهم است. در مرکز همدان، ما بهترین و طلاییترین ساعات کنداکتور را به برنامههای تولیدی خودمان اختصاص دادهایم. بیشتر طرحهای جدید را به شرط داشتن نوآوری و نکته خلاقه تصویب و اجرا کردهایم و با یاری خداوند منتظر هستیم نتایج خوبی را شاهد باشیم.
وی درباره ارتقای آثار نمایشی این مرکز افزود: بسیاری از کارگردانان فعال در تولید آثار نمایشی که در تهران مشغول فعالیتاند، شهرستانیها هستند. باید عوامل جذاب در تهران و موانع موجود در شهرستانها شناسایی و بررسی شوند. ساختار شبکههای استانی قطعا نیازمند بازنگری اساسی است.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز همدان گفت: صدها توقع بجا و بحق در مردم و مسئولان استانها وجود دارد که پاسخ به آنها ساز و برگ ساختاری خاصی، از جمله تشکیل گروههای برنامهساز را طلب میکند. خطرپذیری در مراکز باید بالا رود تا به مرور اشکالات کم و کمتر شود.
طلوعی خاطرنشان کرد: اشکال در مراکز آموزش عالی مرتبط قطعاً به کیفیت محصولات نمایشی صدا و سیما لطمه میزند. صدا و سیما، بازار کار این فارغالتحصیلان است که در دوران آموزشی خود علاوه بر دروس تئوریک باید سطوحی از عملیات برنامهسازی را نیز تجربه کنند. جذب نیروهای توانا و فراهم کردن زمینه تجربهاندوزی برای جوانان از رویکردهای ماست.
نظر شما