به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، علم، دانش و تكنولوژي با سرعتي بسيار زياد در حال توسعه و پيشرفت است. رقابت در عرصه صنعت در سطح دنيا، با توجه هر چه بيشتر به دانش، تحقيق و پژوهش معنا مي شود و در اين ميان كشورها و در زيرساختار آنها شركت هايي كه هزينه مادي و معنوي بيشتري در راه تحقيقات صرف مي كنند، در عرصه توسعه صنعتي و اقتصادي موفق هستند.
دانشگاه ها به عنوان اصلي ترين و معتبرترين مراكز تحقيق و پژوهش، هسته مركزي اين پيشرفت ها را تشكيل مي دهند، نقش مهم و خطيري در زمينه ايجاد ارتباط صنعت و دانشگاه بر عهده دارند. بنابراين ايجاد ارتباط سيستماتيك و تعريف شده بين صنعت و دانشگاه به منظور اطلاع طرفين از تحولات، فعاليت ها، نيازها و توانمندي هاي يكديگر از طريق ارتباط با دانش آموختگان حاضر در صنعت، بهترين و كوتاه ترين راهي است كه مي تواند اين خواسته ديرينه صنعت، دانشگاه و در راس آنها دولت را پاسخگو باشد. دانش آموخته پس از فراغت از تحصيل همواره به دانشگاه به عنوان خانه دوم خود مي نگرد و دانشگاه موظف است زمينه لازم براي حضور وي در محيط دانشگاه را فراهم آورده و از تجربيات او به عنوان يك بانك اطلاعات علمي ارزشمند استفاده كند.
خوشبختانه دانشگاه ها از ديرباز به اين مهم توجه داشته و در اين راستا ايجاد انجمن هاي دانش آموختگان نماد اين توجه است. ليكن آنچه كه شايسته است تا كنون دانشگاه ها نتوانسته از اين انجمن ها به عنوان تشكلي مفيد و كارا استفاده كند و جا دارد دانشكده ها براي استفاده هر چه بيشتر از توان بالقوه اين نمايندگان معتبر، برنامه ريزي دقيق تري را داشته و همچنين دانش آموختگان نيز به ارزش و اهميت انجمن ها توجه بيشتري داشته و از اين طريق ارتباط خود با خانه دومشان را هر چه بيشتر برقرار كنند.
نظر شما