۱۷ خرداد ۱۳۹۰، ۱۹:۴۶

نوذری:

صادرات خام محصولات کشاورزی سودی برای استان ندارد

صادرات خام محصولات کشاورزی سودی برای استان ندارد

یاسوج - خبرگزاری: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: صادرات در بخش گیاهان دارویی و کشاورزی به صورت خام انجام می شود که برای استان سودی ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، قوام نوذری عصر سه شنبه در کارگروه تجارت و صادرات استان افزود: این در حالی است که این استان بیش از 470 گونه گیاهان دارویی دارد و در بخش کشاورزی، باغی و دامی نیز تولیدات زیاد است.

وی بیان کرد: در صورت فرآوری این محصولات، ارزش افزوده و سود بیشتری عاید تولیدکنندگان می شود.

استاندار، تغییر دیدگاه مدیریتی بخش خصوصی استان را در زمینه صادرات ضروری عنوان کرد و گفت: باید این باور و اطمینان در استان بوجود آید که می توانیم با توسعه صنایع تبدیلی، ایجاد فرآیند فرآوری و ارزش افزوده به بهره بیشتر دست یابیم و بدون واسطه، خود جوینده، صادرکننده و عرضه کننده محصولات به بازار جهانی، ملی و بین المللی باشیم.

شرایط برای سرمایه گذاری در استان مهیاست

نوذری بیان داشت: دراین استان تمام موقعیت ها و ظرفیت ها شناخته شده و شرایط برای کار و فعالیت، تولید و سرمایه گذاری مهیاست.

وی همچنین تصریح کرد: آموزش های کاربردی و مطلوب، راهبرد اصلی مسیر توسعه و پیشرفت است و باعث کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع می شود.

استاندار بیان کرد:‌ سیاست گذاری، برنامه ریزی و مدیریت در استفاده از منابع، برای تولید ثروت بیشتر و اشتغالزایی پایدار، نیازمند آموزش های فنی و تخصصی در همه سطوح و بخش های مختلف است.

وی افزود: دانشگاه ها و سازمان فنی و حرفه ای در راستای سیاست های کلان نظام و برنامه ها و سیاست های دولت به این مهم باید به خوبی بپردازند.

نوذری گفت: باید با فراهم کردن زمینه، همه را ترغیب و تشویق کرد تا قبل از ورود به عرصه فعالیت، کار و تلاش و سرمایه گذاری، آموزش های عملی و کاربردی را سرلوحه برنامه های خود قرار دهند.

مشارکت بخش خصوصی در عرصه تولید ضروری است

نوذری تصریح کرد: این استان که برخوردار از منابع غنی نفت و گاز و آب های جاری فراوان، استعدادها و توانمندی ها در بخش های کشاورزی و صنایع وابسته و تبدیلی و از همه مهمتر نیروی کار جوان است، نیاز به مشارکت و حضور جدی بخش خصوصی در عرصه کار و تولید دارد.

استاندار همچنین اظهار داشت: تمام شرایط برای ایجاد فرصت اشتغال و تولید در روستاها هم مهیا است و باید با برنامه ریزی ظرفیت ها را در مناطق مختلف روستایی شناخت و در جهت تولید بکار گرفت و از توان و استعدادهای جوانان بیشتر استفاده کرد و از تجربیات استان های کشور هم در این خصوص بهره برد.

وی عنوان کرد: برای رونق بخشیدن به فعالیت ها در روستاها باید مردم به عنوان مولفه اصلی در امر تولید، ایجاد اشتغال و درآمد در مسایل اقتصادی به خوبی استقبال و مشارکت کنند.

کد خبر 1330013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha