به گزارش خبرنگار مهر، فرشید امیری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت های اداره کل فنی و حرفه ای استان، از رشد 70 درصدی آموزش های رایگان این اداره به جوانان در سال گذشته خبر داد و گفت: افتتاح مرکز سنجش و ارزشیابی مهارت استان، مرکز آموزش ارتقا مهارت شهرک صنعتی فرامان با شش کارگاه فعال، مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره 22 خواهران استان و مرکز آموزش فنی و حرفه ای ازگله از فعالیت های این اداره در سال گذشته است.
وی د ر ادامه بکارگیری علم را منوط به توانایی مهارت دانست و اظهار داشت: مهمترین اقدام این اداره کل در سال گذشته هدایت فنی و حرفه ای به ریل اصلی خود بوده است.
وی توسعه تکنولوژی و تربیت نیروی کار ماهر را از دیگر اقدامات این اداره برشمرد و تصریح کرد: برگزاری جشنواره " نان برتر" در سال 89 برای اولین بار در استان کرمانشاه با هدف ارتقای کیفیت نان و ایجاد رقابت سالم از نمونه ای بارز توسعه تکنولوژی در استان است.
مدیر کل اداره فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه احداث کارگاه های آموزشی در سطح استان از 27 درصد رشد برخوردار بوده است، تصریح کرد: در سال گذشته، 42کارگاه آموزشی جدید احداث شده در حالی که تا قبل از این تنها 152 کارگاه در استان فعال بوده است.
امیری راه اندازی نخستین کارگاه آموزشیUPVC کشوردر کرمانشاه با هدف بهینه سازی مصرف انرژی و آموزش ساخت هواپیمای مدل به دانش آموزان کرمانشاهی را از دیگر اقدامات این اداره کل عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در بخش خصوصی ازعملکرد فنی و حرفه ای به علت عدم نظارت آمار دقیقی دردست نیست، گفت:در سال 88، سه میلیون و 500 هزار نفر ساعت و در سال 89، پنج میلیون و 500 هزار نفر ساعت در بخش خصوصی از کل آموزش های اداره فنی و حرفه ای در استان کرمانشاه بهره مند شده اند.
امیری 25 درصد آموزش های فنی و حرفه ای سطح کشور را در بخش دولتی و 75 درصد نیز در بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: درسال گذشته 6.3 میلیون نفر ساعت در بخش دولتی و حدود 10 میلیون نفر ساعت در بخش خصوصی در استان کرمانشاه آموزش فنی و حرفه ای دیده اند.
نخستین مرکز آموزش مهارت های هایتک کشور در کرمانشاه احداث می شود
وی از برگزاری مسابقات مهارت در رشته های درود گری، مکانیک و جوش در سال جاری خبر داد و افزود: در حال حاضر در حال احداث نخستین مرکز آموزش مهارت های نوین فنی و حرفه ای هایتک کشور در استان در پنج رشته با اختصاص 11 میلیارد تومان اعتبار هستیم که در سال جاری یک کارگاه آن راه اندازی می شود.
مدیر کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه همچنین از راه اندازی چند دانشگاه در مجتمع آموزش فنی و حرفه ای استان در مقطع کاردانی در قالب آموزش عالی در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: جوشکاری، ابزار دقیق،سخت افزار کامپیوتر، ماشین افزار، کشاورزی، راه و مکانیک رشته هایی هستند که در مراکز دانشگاهی به جذب علاقمندان در این حوزه اقدام خواهد شد.
امیری با اشاره به جابه جایی رشته های فنی و حرفه ای در سطح استان در سال 89، گفت: با توجه به نیاز بازار در سطح استان 20 رشته را با حذف و اضافه جابه جا کرده ایم، همچنین طرح جابجایی کارگاه های بین مراکز، جبران کمبودها و نواقص در اداره کل فنی و حرفه ای حرکتی بی نظیر بوده است.
کلاس های آموزش و مسابقه روبات امسال برگزار می شود
وی از برگزاری مسابقه روبات توسط اداره فنی و حرفه ای در کرمانشاه خبر داد و افزود: برای برگزاری این دوره از مسابقات دانش آموزان 6 تا 16 سال در دو مقطع ابتدایی و راهنمایی دختران و پسران می توانند در کلاس های آموزشی شرکت و در پایان ترم با دریافت گواهینامه در مسابقات مختلف جنگ روبات ها، روبات های مسیریاب، آتش نشان، فوتبالیست و... شرکت کنند.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه یادآور شد: علاقمندان می توانند با در دست داشتن دوقطعه عکس، یک برگ فتوکپی شناسنامه، و مبلغ 25 هزار تومان برای هزینه وسایل ساخت روبات به یکی از مراکز معرفی شده از سوی اداره کل فنی و حرفه ای آموزش استان کرمانشاه مراجعه کنند.
نظر شما