۱۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۳۶

طاهایی:

103 هزار شغل در مازندران ایجاد می شود

103 هزار شغل در مازندران ایجاد می شود

آمل - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران، حفظ نیروهای شاغل در واحدهای تولیدی و صنعتی و ایجاد زمینه 103 هزار شغل جدید در استان را از برنامه های حمایتی و جدی دولت در استان اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی اکبر طاهایی شامگاه چهارشنبه در نشست با مدیران واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی شهرستان آمل گفت: دولت امسال پیش بینی کرده حدود دو میلیون و 500 هزارشغل در کشور ایجاد بکند که سهم مازندران در این اشتغالزایی حدود 103 هزار نفر است.

وی با تاکید براینکه سرمایه گذاران همواره برای سرمایه گذاری در ایجاد واحدهای تولید وخدماتی همواره دغدغه های جدی امنیت وآرامش برای سرمایه گذارشان مواجه هستند و این مهم لازمه کسب و کار است، تصریح کرد: بازنگری در برخی قوانین و سیاستهای دولت را با توجه به شرایط زمانی کشور ناگزیرکرده و قطعا ملاحظاتی را هم به همراه داشته است.

استاندار مازندران همچنین نامگذاری شهرک صنعتی آمل که در جوار آستانه مبارکه امامزاده عبدالله (ع) واقع شده، به نام مبارک آن امامزاده را خواستارشد.

رئیس سازمان صنایع ومعادن مازندران نیز گفت: مازندران ازجمله استانهایی بود که با همکاری وهمراهی واحدهای تولیدی و صنعتی استان با موفقیت طرح قانون هدفمندی یارانه را به پیش برده ومشکلی هم برای اشتغال افراد در واحدهای تولید نبوده است.

مرتضی هاشم پور، اعطای بسته های حمایتی برای واحدهای تاثیرپذیر که دراجرای طرح هدفمندی یارانه با هزینه های بالای انرژی مواجه می شدند ، پرداخت تسهیلات نوسازی وبازسازی به واحدها وکمک های بلاعوض به برخی واحدهای تولیدی و صنعتی استان را از حمایت های دولت پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه در استان بیان کرد.

مدیرکل کار و اموراجتماعی مازندران هم دراین نشست  مشکلات اخیربرخی واحدهای تولیدی استان در نادیده گرفتن اجرای ماده 103 قانون تامین اجتماعی که تخفیف 20 درصد حق بیمه برای کارگران درواحدهای تولیدی رابه همراه داشت، ادامه داد:  این مشکل به طور حتم تا پایان خردادماه با ایجاد مکاتبات وتفاهم نامه ای با نتتامین اجتماعی رفع خواهد شد.

محمدنجفی ادامه داد: براساس برنامه چهارم توسعه دولت ماده 103 قانون تامین اجتماعی ،حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی در نظر گرفته بود، که به موجب آن واحدهای تولیدی و صنعتی که بیش از ظرفیت و سهام خود اقدام به جذب نیرو کنند، از تخفیف 20درصدی از پرداخت حق بیمه برخوردار می‌شدند، این قانون تا پایان برنامه چهارم توسعه بود اما به دلیل تمدید این برنامه، این قانون نیز در سال 89 اجرا شد.

عضو هیئت مدیره شهرک صنعتی آمل گفت: شهرستان آمل به عنوان بزرگترین شهر صنعتی استان مازندران دارای 46 درصد صنایع استان است و هم اکنون بیش از 200واحد تولیدی با اشتغال زایی بیش از 10هزارنفر دراین واحدها مشغول به کارهستند.

بهروزصادقی گفت: فرهنگ تولید محوری به عنوان یک اصل مهم باید در همه مسئولان تداعی شود و سیاستگذاران کلان کشور با کارشناسی کردن برنامه ها و سیاستها در جهت پایداری تولید و اشتغال درکشور برنامه ریزی و اقدام کنند.

کد خبر 1331106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha