۱۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۱۳

سازدار خواستار شد:

تاسیس فرمانداری ویژه مرند تسریع یابد

تاسیس فرمانداری ویژه مرند تسریع یابد

مرند - خبرگزاری مهر: نماینده مرند و جلفا در مجلس خواستار تسریع در تاسیس فرمانداری ویژه شهرستان مرند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس سازدار پیش از ظهر پنجشنبه در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان شرقی با کمیته برنامه ریزی و توسعه مرند گفت: کارگروه تخصصی هیئت دولت تاسیس فرمانداری ویژه مرند را به تصویب رسانده و اکنون باید مدیریت ارشد استان جهت اجرایی شدن این مصوبه و تحقق آرزوی دیرینه اهالی مردم اقدامات لازم اداری را انجام دهند.

وی افزود: تاسیس فرمانداری ویژه در این شهرستان یکی از نشانه های بالندگی و توسعه فراگیر آذربایجان شرقی محسوب شده و ثمرات اداری و خدماتی آن تسریع بخشی موثری را به تحقق هدفمند پروژه های مختلف عمرانی، اقتصادی و فرهنگی منطقه خواهد بخشید.

لزوم ارتقای نهادهای اداری منطقه

نماینده مرند و جلفا در مجلس همچنین با تاکید بر لزوم ارتقای دو منطقه روستایی دولت آباد و دیزج حسین بیگ به مناطق جدید شهری و تاسیس نهاد بخشداری در شهر ترانزیتی کشکسرای از توابع مرند اظهار داشت: با توجه به قابلیتهای ویژه ترانزیتی و موقعیت خاص جغرافیایی شهرستان مرند، ترسیم افق های جدید توسعه منطقه از جهات مختلف می تواند به رشد روزافزون این شهرستان کمک کند.

انتقاد شدید از پائین بودن اعتبارات تخصیصی برای انتقال آب ارس

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد شدید از تخصیص پائین میزان اعتبارات لازم جهت ادامه پروژه حیاتی انتقال آب ارس به حوزه شهرستان مرند، اظهار داشت: در حالیکه هزار و 200 میلیارد تومان برای اجرای این پروژه اختصاص یافته اما تخصیص سالانه اعتبارات این پروژه بسیار پائین و ناکافی است.

سازدار افزود: این در حالی است که با تحقق کامل پروژه انتقال آب ارس به حوزه دشت های تشنه یکانات و هرزندات شهرستان مرند بیش از 80 هزار هکتار از اراضی مستعد کشاورزی این مناطق احیا و تحولات چشمگیری در بخش تولیدات کشاورزی و ایجاد فرصتهای شغلی جدید رخ خواهد داد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: علاوه بر این، با تحقق پروژه مزبور جلگه بزرگ نمونه کشاورزی کشور در منطقه مرند ایجاد خواهد شد.

انتقاد از عدم تخصیص اعتبارات ملی به منطقه

وی همچنین با انتقاد از عدم تخصیص به موقع و نابهنگام اعتبارات مصوب ملی تصریح کرد: بارها دیده شده است که با وجود موافقت مکتوب وزرای مختلف با تخصیص اعتبارات مورد نیاز پروژه های منطقه، متاسفانه تحقق این امر با بدسلیقگی مدیران محلی دچار چالش های خاص اداری می شود.

نماینده مرند در مجلس توضیح داد: برخی مدیران و روسای دستگاه های اداری استان بدون لحاظ کردن شاخص های اولویت دار اداری اهتمام کامل برای محقق سازی به موقع وجامع طرح ها و پروژه های مختلف عمرانی را انجام نمی دهند.

سازدار افزود: تکمیل پروژه های نیمه تمام راهسازی و آبرسانی در مناطق روستایی، ارتقای سطح مراکز آموزش عالی دولتی منطقه، توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی نوبنیاد، استفاده بهینه از منابع معدنی و صنایع پائین دستی از مهم ترین اولویت های قابل توجه در منطقه است که برنامه ریزی و اقدام بیش از گذشته مسئولان برای به سرانجام رساندن آن ها را طلب می کند.

کد خبر 1331145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha