به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در جمع مدیران استانی با بیان اینکه ضروری است معنای کار در جامعه درست تفسیر شود افزود: امروزه در جامعه مفیدترین شغلها همانند دامداری و کشاورزی در ذهن بسیاری از جوانان به کارهایی منفور تبدیل شده که این امر ریشه در ترویج و شیوع فرهنگ غلط کار دارد.
وی با اشاره به اینکه امروزه بخش اعظمی از جامعه ما کار را تنها پشتمیز نشینی میدانند، گفت: امروزه شاهد هستیم که در کشورهای توسعه یافته به نمادهای کشاورزی و دامپروری توجه زیادی میشود اما این در حالیست که بعضا در برخی از مناطق کشور ما که نامشان برگرفته از وجهه و سابقه دامپروری و دامداری آن مناطق بوده، تغییر نام رخ داده است.
معرفی چهره اصلی کار با استفاده از فرهنگ دینی
آیت الله نعیمآبادی با بیان اینکه بازسازی چهره کارهای خوب و اهمیت کار کردن باید برای جامعه تفسیر شود، تصریح کرد: بهترین راه در این زمینه معرفی چهره اصلی کار با استفاده از فرهنگ دینی است.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان اظهار کرد: در گذشته خانوادهها در حد قابل توجهی در اقتصاد ملی و تولید سهیم بودهاند که در این میان میتوان به عنوان مثال به صنعت خانگی فرش یا قالی اشاره کرد و اگر میخواهیم چنین صنایعی به ویژه صنایع خانگی و دستی جان تازهای بگیرد باید هماهنگی در بین وزارتخانههایی مانند کار و سازمان بازرگانی طوری باشد که تولیدکننده دغدغه بازاریابی نداشته باشد.
وی عنوان کرد: بهترین "پیاز سیر" تولیدی کشور مربوط به بشاگرد در شرق هرمزگان است و این در حالیست که میهمان بسیاری از آشپزخانههای هرمزگانی "پیاز سیر" وارداتی از چین است.
وی گفت: امروزه حتی مشاهده میشود که با توجیهاتی غیرمنطقی مبنی بر اینکه تولید برخی از مواد و کالاها به صرفه نیست، از تولید بسیاری از کالاها در کشور جلوگیری میشود.
نعیمآبادی با بیان اینکه این گونه استدلالها غلط است، بیان کرد: اگر این طور باشد پس باید دیگر در کشور تولید گندم نیز متوقف شود چرا که مشابه خارجی آن هم ارزان تر است و هم دردسری ندارد.
وی تاکید کرد: باید این گونه اندیشههای فاسد در بدنه اقتصادی کشور به دور انداخته شود و زمینه احیای کارهای تولیدی با ارزش افزوده در کشور دوباره فراهم شود.
امام جمعه بندرعباس در پایان یادآور شد: تا زمانی که تخممرغ، گوشت و ... از کشورهایی همانند چین به کشور وارد میشود، نمیتوان به آینده اشتغال در ایران امیدوار بود.
نظر شما