به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل خاکی در دیدار با معاون برنامهریزی استاندار قم با اشاره به آغاز فعالیت هفتمین دوره هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی استان قم اظهار داشت: اتاق بازرگانی فعلی با مجموعه نیروهای جوان و توانمندی که در هیئت رئیسه و نمایندگان دارد قطعاً متفاوت تر از سالهای گذشته در صحنه اقتصادی استان حضور پیدا خواهد کرد.
وی اتاق بازرگانی را ابزار مناسبی برای ایجاد ارتباط و تعامل بین بخش خصوصی و دولتی دانست و افزود: در اتاق بازرگانی پتانسیلهای ارزندهای وجود دارد که میتواند به مدیریت استان در فرآیند توسعه اقتصادی کمک کند.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن قم، تشکیل ۶ کمیسیون اقتصادی با هدف بررسی و رفع چالشهای بخش صنعت، بازرگانی وکشاورزی، رایزنی با کشور چین در خصوص پیگیری و تسریع در ساخت پروژههای نیمه تمام استان از جمله ساخت نمایشگاه بین المللی استان، نمک زدایی از دریاچه نمک استان، پروژه قطار سریع و السیر قم - تهران، جاده قم - گرمسار، برگزاری جلسات هم اندیشی با مسئولان استانی به منظو رفع مشکلات اقتصادی و در نهایت همیاری در راستای توسعه زیرساختهای اقتصادی استان از جمله برنامههای عملیاتی شده و در دست اقدام اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان قم است.
وی در ادامه گفت: استان قم در آستانه تحول اقتصادی قرار گرفته است و تحقق این هدف مهم جز در سایه رابطه تنگاتنگ استانداری، سازمان بازرگانی با اتاق بازرگانی به عنوان مهمترین نماینده بخش خصوصی در استان امکان پذیر نخواهد بود.
مشکلات حوزه تولید و صادرات فرا استانی است
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی نیز در این دیدار با اشاره به مشکلات صادرکنندگان تصریح کرد: در واقع مشکلات حوزه تولید و صادرات مشکلاتی فرا استانی است که نمیتوان آن را صرفاً در حیطه استانی مورد نقد و بررسی قرار داد.
حسن آقاجانی با بیان اینکه کارگروه توسعه صادرات باید فضایی برای حل مشکلات صادرکنندگان باشد اظهار داشت: ضروری است مشکلات را دسته بندی کرده و بر این مبنا کارگروهی مرکب از مسئولان و اعضای آن حوزه بازرگانی و صنعت تشکیل دهیم تا بدینوسیله با طرح مشکلات و ارایه راه حل اقدمات اساسی در حوزه تولید و صادرات انجام دهیم.
صنعت فرش نیازمند حمایت است
در بخش دیگری از این دیدار علیرضا راد یکی دیگر از اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی با اشاره به رویکرد دولت در توسعه صادرات غیر نفتی؛ فرش را یک استثناء در بین اقلام صادراتی عنوان کرد و بیان داشت: درچند سال اخیر بازار فرش، فراز و نشیبهای زیادی را پشت سر گذاشته است که با توجه به مشکلاتی در دو بخش تولید و صادرات به وجود آمده است، از قبیل حمایت مالی، ایجاد کارگاههای متمرکز، بیمه بافندگان در بخش تولید و تسهیلات بانکی، ارزش گذاری، گمرک، جوایز صادراتی، بیمه کالاهای صادراتی، بازاریابی و تبلیغات در بخش صادرات، بیش از گذشته این صنعت اصیل نیازمند حمایت دولت است.
در ادامه این دیدار نیز سایر اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی در خصوص مشکلات پیش روی صنعتگران از جمله مالیات برارزش افزوده، بورس، وضعیت صنعت و صادرات کفش مطرح کرده ودیدگاهها و برنامههای آتی اتاق بازرگانی استان را تبیین نمودند.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن قم تحول اقتصادی در قم را بدون ارتباط تنگاتنگ نهادهای دولتی با اتاق بازرگانی قم امکان پذیر ندانست.
کد خبر 1332788
نظر شما