به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل حمل ونقل و پایانه های استان گیلان ظهر یکشنبه در این همایش افزود: با توجه به اینکه نزدیک به یک سوم از جمعیت کشور در روستاها ساکن هستند حدود 38 هزار روستا با جمعیت بیش از 20 خانوار در سطح کشور وجود دارد، ایجاد یک سیستم حمل ونقل نوین با تمام مولفه های حمل ونقلی ازجمله ایمن، روان و اقتصادی برای بالا بردن سطح خدمات به روستائیان یکی از اولویتهای مهم است.
سید عزیز جیفرودی افزود: با توجه به این رویکرد وزارت راه و ترابری در سالهای اخیر شبکه جاده های روستایی را بطور قابل ملاحظه ای توسعه داده بنحوی که در حال حاضر 170 هزار کیلومتر راه روستایی شوسه و آسفالته در سطح کشور ایجاد کرده است.
مدیرکل پایانه های گیلان گفت: با توجه به اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و همچنین اجرای قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت ضرورت توسعه و ساماندهی حمل نقل عمومی روستایی بیش از پیش مطرح و یک امر اجتناب ناپذیر است که براین اساس اقدامات و بررسی های متعددی از سالهای گذشته در سازمان با هدف نیل به این هدف صورت گرفته است.
وی ادامه داد: تحقق طرح عظیم ساماندهی حمل ونقل عمومی مسافر روستایی را تنها با همکاری وهمدلی مسئولان استانی، شهرستانی و محلی ازجمله دهیاران و شوراهای روستایی و روستائیان عنوان و ابراز امیدواری کرد: با استفاده ازمدیریت محلی و مشارکت دهیاریها درنظام مند کردن حمل ونقل روستایی، تامین ایمنی سفر و انگیزه برای فعالیت حمل ونقل روستایی ایجاد شود.
"عیسی مهدوی" مدیرکل دفترامورروستایی وعشایری استانداری گیلان نیز در این مراسم با اشاره به مدیریت نوین در روستاها گفت: محرومیت زدایی از روستاها و تامین زندگی ایمن و راحت برای روستائیان بعنوان یکی از اهداف و برنامه های مهم دولت و مسئولان کشوراست.
در ادامه این همایش مدیرکل پایانه های گیلان به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ و زوایای مختلف طرح را برای آنان تشریح کرد.
نظر شما