به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی علومی عنوان کرد: تا پیش از آغاز فعالیتهای دفتر طنز غالب ذهنیتها حول محور طنز سیاسی دور میزد و همگان بر این باور بودند که طنز همان چیزهایی است که هر روزه در روزنامهها نوشته میشود، اما دفتر طنز توانست این نوع نگاه را تغییر دهد.
این نویسنده که درزمینههای مختلف ادبی دست به تجربه زده درباره چگونگی نهادینه کردن طنز فاخر گفت: باید سازوکاری ایجاد شود تا استعدادهای در سایه بتوانند مجال بروز پیدا کنند.
علومی با اشاره به فعالیتهای مثبت دفتر طنزحوزه هنری گفت: همه ما میدانیم که هم اکنون بیش از ده سال ازنشستهای ماهانه دفتر طنز میگذرد ومیدانیم که از دل همین نشستها، طنزپردازان خوبی کشف و معرفی شدهاند اما گمان میکنم که نوعی تکرار دارد خودش را تحمیل میکند که باید هرچه سریعتر جلویش را گرفت تا زحمات دوستان زحمتکشی که همه شاهد عرقریزان روحشان در این زمینه هستیم، هدر نرود.
این نویسنده و طنزپرداز عنوان کرد: پیشنهاد من این است که دفتر طنز هر ساله گزیدهای از طنزهای فاخری را که در نشستهای مختلف خوانده میشوند در کتابی جمع آوری کند تا جوانان خود را بیشتر متعلق به سیستم طنزنویسی کشوراحساس کنند، از سوی دیگر تعامل با طنزنویسان سراسر کشور هم میتواند سویههای این حرکت را گسترش دهد وبه سطح کیفی آن کمک برساند.
نظر شما