محمد قانعی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: طرح سفر یار با اهداف اقتصادی خوبی شروع شد اما مشکلاتی که در کانون بوجود آمد باعث شد این طرح نتواند به اهداف مورد نظرش دست پیدا کند.
رئیس اتحادیه هتلداران استان خراسان رضوی ادامه داد: قرار بود که هتلها از 25 اسفند سال 88 تا 25 فروردین ماه 89 مسافرانی را که کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به آنها معرفی می کند جذب کنند اما متاسفانه 60 درصد اتاق هتلها در این مدت خالی ماند. بنابراین با همکاری هتلهای طرف قرارداد با کانون، مدت پذیرش مهمانان کانون را به یکسال افزایش دادیم اما باز هم استقبالی از آن نشد.
وی گفت: با این حال هنوز هم همان 14 هتل با کانون قرارداد دارند ولی از آنها خواسته ایم که ده روز قبل از اینکه مسافر به هتل بفرستند، اطلاع دهند چون نه آنها می دانند که برای چه زمانی می توانند مسافر جذب کنند و نه ما می دانیم آنها کی مسافر می فرستند بنابراین بهتر است که اتاق هتلها را محدود به مسافران کانون نکنیم.
رئیس اتحادیه هتلداران استان خراسان رضوی تصریح کرد: در این طرح هم هتلداران ضرر کردند و هم کانون اتومبیلرانی چون هتلدار می توانست در یک بازه زمانی پر مسافر، اتاقهایش را با میزان درصد اشغال بالا بفروشد اما به دلیل قراردادی که با کانون داشت اتاقها خالی ماندند در حالی که مسافری هم برای آن پیدا نشد و در نهایت هتلداران به صورت غیرمستقیم اجرای از اجرای این طرح متضرر شدند.
نظر شما