۲۴ خرداد ۱۳۹۰، ۹:۴۰

7 رشته مجازی کارشناسی ارشد در دانشگاه گیلان راه اندازی می شود

7 رشته مجازی کارشناسی ارشد در دانشگاه گیلان راه اندازی می شود

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه گیلان از راه اندازی هفت رشته جدید کارشناسی ارشد به صورت دوره های آموزش الکترونیکی در این دانشگاه خبر داد.

عبدالله حاتم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به برنامه های دانشگاه گیلان مبنی بر توسعه تحصیلات تکمیلی، این دانشگاه بخشی از پذیرش دانشجو در دوره های کارشناسی ارشد را به صورت آموزش الکترونیکی انجام خواهد داد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر مجوز راه اندازی هفت رشته مجازی از سوی وزارت علوم برای دانشگاه گیلان صادر شده است که این رشته ها در سال جاری راه اندازی و پذیرش دانشجو انجام می گیرد.
 
رئیس دانشگاه گیلان گفت: رشته های ادبیات فارسی و ریاضی در دفترچه انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال جاری درج شده و علاقمندان می توانند این رشته ها را انتخاب کنند.
 
 وی ادامه داد: مجوز پذیرش دانشجو به صورت الکترونیکی در رشته های مهندسی فنآوری اطلاعات، مهندسی کامپیوتر - نرم افزار، مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی، مهندسی مکانیک - طراحی کاربردی و مهندسی برق - مخابرات از دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم اخذ شده است که در تکمیل ظرفیت برای سال جاری اقدام به پذیرش دانشجو خواهد شد.
 
حاتم زاده افزود: در سال جاری رشته های بین الملل دانشگاه گیلان نیز افزایش و به 25 رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد رسید.
 
وی خاطر نشان کرد: رشته های مهندسی مکانیک در گرایش های تبدیل انرژی و طراحی کاربردی، مهندسی کشاورزی گرایش بیوتکنولوژی، ریاضی در گرایش های محض و کاربردی، شیمی در گرایش های آلی، معدنی، تجزیه، فیزیک، حسابداری، طراحی شهری و مهندسی فضای سبز از رشته های جدیدی است که در مقطع کارشناسی ارشد در پردیس بین الملل دانشگاه گیلان پذیرش دانشجو انجام می شود.
 
رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به برنامه های دانشگاه برای توسعه رشته های تحصیلی گفت: مطابق برنامه و سیاست های توسعه دانشگاه، سطح پذیرش دانشجو و رشته های تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی افزایش یافته و دوره های مجازی و بین الملل در کنار دوره های روزانه و شبانه می تواند پاسخگویی علاقمندان تحصیلات تکمیلی باشد.
 
وی افزود: ظرفیتهای خوبی از نظر تنوع و یا پذیرش در رشته های مختلف تحصیلی ایجاد شده تا علاقمندان تحصیلات عالیه در داخل کشور تحصیل کنند و استقبال متقاضیان تحصیل از کشورهای مختلف خارجی برای تحصیل در دانشگاه های داخل افزایش یابد.
 
حاتم زاده اظهار داشت: بدون شک افزایش تعداد دانشجو و رشته های تحصیلی به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مستلزم رشد و توسعه زیرساختهای آموزشی و پژوهشی است که در این زمینه دانشگاه گیلان اقدامات مؤثر و مطلوبی از نظر افزایش تعداد هیئت علمی، توسعه فضاهای آموزشی، ساخت دانشکده های جدید، توسعه فنآوری اطلاعات و تجهیز آزمایشگاه ها را انجام داده یا در دست اجرا دارد.
کد خبر 1334842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha