به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان درجمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش مهر درباره واگذاری شرکت پشتیبانی امور دام به وزارت بازرگانی گفت: پس از آنکه این وزارتخانه با وزارت صنایع ادغام شود و شرح وظایف وزارتخانه جدید به تصویب برسد، وظایف تنظیم بازار محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی سپرده می شود و به تبع آن شرکتها، موسسات و سازمانهای زیرمجموعه هم باتمامی امکانات و اختیارات به وزارت جهاد کشاورزی منتقل می شوند.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری درمورد تنظیم بازار ماه رمضان، افزود: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید، نیاز کشور را برای ماه مبارک رمضان تامین می کند و محصولات مورد نیاز با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار می گیرد، از سویی وزارت بازرگانی هم به عنوان متولی تنظیم بازار، وظایف خود را انجام می دهد.
وزیر جهاد کشاورزی درباره واردات میوه تصریح کرد: مهرماه سال گذشته ضوابط و شرایط ورود محصولات غیرضروری اعلام شد، برای امسال هم شرایط جدید را اعلام کردیم که اجرای آن می تواند مدیریت واردات را محقق کند.
خلیلیان درباره یارانه شیر گفت: درباره اختصاص یارانه شیر به تولیدکنندگان هنوز تصمیمی گرفته نشده است اما از دیدگاه وزارت جهاد کشاورزی، باید به تولیدکننده اختصاص پیدا کند، درعین حال کارخانجات لبنی هم از مصرف شیر خشک وارداتی منع شدند و اگر کارخانه ای از این محصول استفاده کند از مسیر قاچاق بوده و تخلف بوده است.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: باتوجه به قیمت فرآورده های لبنی، قیمت پایه شیر را 500 تومان اعلام کردیم و این قیمت به وزارت بازرگانی ابلاغ شده است، همچنین 100 میلیارد تومان در چهارچوب هدفمندی یارانه ها، علوفه به دامداران اختصاص یافت که پس از ابلاغ در اختیار دامداران قرار می گیرد.
خلیلیان درباره تشکلها و اتحادیه های کشاورزی، گفت: سال گذشته سازمان تعاون روستایی با کمک اتحادیه ها و تشکلهای بخش کشاورزی، 1100 مرکز عرضه مستقیم کالا را در کشور ایجاد کرده است و پیش بینی می شود امسال به 3 هزار مرکز افزایش یابد.
وی افزود: در طرح هدفمندی یارانه ها همکاری خوبی با تشکلها برقرار شد و توزیع نهاده ها در اختیار تشکلها قرار گرفت، در همین حال اصلاح ساختارهای فناوریهای انرژی به خود تشکلهای مرتبط سپرده شد که این واحدها هم برای دریافت وام به بانکها معرفی شده اند.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اعتبارات امور زیر بنایی، بیان کرد: برای افزایش آبیاری تحت فشار در مزارع دولت 85 درصد از هزینه این آبیاری تحت فشار را می پردازد و تا یک ماه آینده هم دستورالعملهای مربوطه ابلاغ می شود.
نظر شما