به گزارش خبرنگار مهر، قائم مقام وزیر بهداشت شامگاه چهارشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی مرکز جامع رادیوتراپی در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری اظهار داشت: کمبود مرکز جامع درمانی رادیوتراپی در مازندران محسوس بود و بیشتر بیماران استان برای درمان به استانهای دیگر مراجعه کرده بودند.
وی تصریح کرد: ایجاد مرکز جامع رادیو تراپی از سوی هیئت امنای دانشگاه تصویب و با امضا وزیر ابلاغ شد و به دلیل مشکلات مالی این مهم محقق نشد که در این رابطه با اقدام یک خیر ساروی که خود پزشک هستند در بیمارستان امام ساری اجرایی خواهد شد.
ناصحی، با اشاره به اینکه مرکزجامع رادیوتراپی با عنوان سید اسماعیل شفیعی فعالیت خود را در بیمارستان امام ساری آغاز شد، گفت: این پروژه به لحاظ خصوصی بودن نیازی به اعتبار دولتی نیست و در اسرع وقت به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینکه مازندرانی ها حرکت خوبی در امر ساخت و ساز مراکز درمانی و تجهیزات نوین پزشکی در استان دارند تصریح کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری همکاری خوبی با خیران سلامت مرکز مازندران دارند که در این رابطه شهرداری ساری از عوارض 300 میلیون تومانی پروژه رادیوتراپی دربیمارستان امام صرف نظر کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران یاداور شد: سال گذشته پروژه مجمع خیران سلامت در مازندران راه اندازی شد که با ساماندهی در این بخش اعتباری بالغ بر 22 میلیارد تومان از سوی خیران به حوزه سلامت استان هدیه شد.
وی اظهار داشت: اعتبارت دولتی برای تجهیز ات نوین درمانی کافی نیست که در این بخش خیران سلامت گام های مثبتی را برداشتند.
ناصحی، به ارتقای مراکز دانشگاهی علوم پزشکی مازندران در رشته های تخصصی اشاره کرد و گفت: با امکانات ویِژه ای که از سوی مجمع خیران سلامت به امر تجهیز دانشگاه صورت گرفته است که در تبدیل به تیپ یک دانشگاه های علوم پزشکی کشور از اهداف ما است.
هزینه ساخت این مرکز توسط دکتر سید اسماعیل شفیعی متخصص ارتوپدی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، به مبلغ یک میلیارد تومان به عهده گرفت.
نظر شما