۲۶ خرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۵۹

رئوفی نژاد:

زنجان سومین استان در جذب تسهیلات آبیاری تحت فشار است

زنجان سومین استان در جذب تسهیلات آبیاری تحت فشار است

زنجان - خبرگزاری مهر: استاندار زنجان گفت: زنجان سومین استان در جذب تسهیلات آبیاری تحت فشار است و در سال جاری 20 هزار هکتار آبیاری تحت فشار با 80 میلیارد تومان اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئوفی نژاد صبح پنج شنبه در جلسه آبیاری تحت فشار توجه به اشرافیت استان و رقابتی که در این بخش وجود دارد، برطرف کردن موانع و مشکلات بخش کشاورزی در دستور کار است افزود: با سرعت کارها دنبال می شود و برنامه های مدون و کارشناسی شده در دستور کار است .

وی آبیاری تحت فشار و توسعه باغات در زمینهای شیبدار را بحث مهم برای مدیران دستگاه های اجرایی اعلام کرد و اظهار داشت : بحث اجرای آبیاری تحت فشار وظیفه دولت است و در آموزشها این طرح را مطرح می کند که 30 تا 40 درصد از کشاورزان از این تسهیلات بهره برده اند بنابراین 70 درصد از ظرفیت در استان خالی است که باید زود اقدام شود .

استاندار زنجان تاکید کرد: برای روستاییان که کم سواد هستند اجرای طرح آبیاری تحت فشار اطلاع رسانی جامع و کامل صورت گیرد و ساز و کارها برای این کار فراهم شود تا کشاورزان توجیه شوند بنابراین اطلاع رسانی خود یک پروژه است و باید همیاران در روستاها و فرمانداران اقدامات لازم را فراهم کنند.

رئوفی نژاد عدم یکپارچگی زمینها را بیان کرد و افزود: یکپارچه سازی زمینها با ساز و کار مشخص نوع کشت را برای کشاورز را فراهم می کند بنابراین فراهم کردن این یکپارچه سازی توسعه کیفی تولیدات کشاورزی را به دنبال دارد.

وی گفت: دولت برای هر هکتار 3.5 میلیون تومان بلاعوض وام می دهد که اجرای این سیستم مدیریت درست را می طلبد تا این طرح خوب اجرا شود .

استاندار زنجان ورود شرکتهای تعاونی در این کار را در افزایش کیفی محصولات موثر دانست و افزود: قیمتها باید مشخص شود و نظارت لازم در دستور کار باشد.

رئوفی نژاد بحث اجرای آبیاری تحت فشار و توسعه باغات را بحث مهم دولت یاد کرد و گفت: در سال گذشته چاه های غیر مجاز تعیین تکلیف شد.

وی در ادامه توسعه باغات شیبدار در شهرستان طارم را با 10 تا 15 هکتار عنوان کرد و افزود: 85 درصد وام بلاعوض و 15 درصد تسهیلات یارانه ای برای توسعه در باغات شیبدار پیش بینی شده است .

استاندار زنجان گفت : 50 درصد چاه های کشاورزی برق ندارند و برق دار کردن این چاه ها باید در اولویت باشد بنابراین برق باشد آبیاری تحت فشار بهتر صورت می گیرد که در این راستا باید دستگاه ها برنامه بیاورند و تکلیف چاه ها مشخص شود و برای چاه ها کنتور نصب شود .

کد خبر 1336767

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha