به گزارش خبرنگار مهر، سید نقی عزیزی ظهر جمعه به مناسبت روز جهانی مقابله با بیابان زایی در نشست خبری با خبرنگاران گفت: این طرح به جوان سازی درختان و جلوگیری از نابودی گونه های گیاهی کاشته شده در استان کمک می کند.
وی افزود: اقدامات تشویقی خوبی در راستای افزایش پوشش گیاهی در استان در دست انجام است که انعقاد قرارداد با ساکنان مناطق مختلف برای کاشت و نگهداری گونه های غیرمثمر از جمله آنها می باشد.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از شناسایی 30 منطقه بحرانی فرسایش بادی در مطالعات جدید در استان سمنان خبر داد و گفت: از این تعداد 11 منطقه در شاهرود، پنج منطقه در دامغان و گرمسار و سمنان هر کدام دو منطقه شناسایی شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح های مطالعات کانونهای بحرانی فرسایش بادی در استان گفت: خوشبختانه در این برهه بسیاری از مطالعات در این حوزه دقیق و منسجم شده است.
وی از تهیه طرح های مطالعاتی در حوزه بیابان زدایی در استان خبر داد و افزود: 320 هزار هکتار طرح بیابان زدایی در استان تعریف شده که 140 هزار هکتار از مناطق بحرانی را پوشش می دهد.
به گفته وی، طرحهای تثبیت شن نیز در استان سمنان به صورت اجرای باد شکن های زنده و غیرزنده در دست اجرا است.
عزیزی ادامه داد: طرح های نهال کاری، بذرکاری و ... نیز در استان در دست اجراست و هم اکنون 10 گونه مقاوم در استان کاشته می شود.
نظر شما