۲۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۴۳

مناطق حاشیه مشهد در برنامه ریزی اوقات فراغت باید مورد توجه قرار گیرد

مناطق حاشیه مشهد در برنامه ریزی اوقات فراغت باید مورد توجه قرار گیرد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر کل امور اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: در برنامه ریزی اوقات فراغت باید به مناطق حاشیه مشهد و نقاط کم برخوردار توجه داشت و برای آنها برنامه ویژه ای تدوین کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید موسویان در نشست خبری تشریح برنامه های سازمان ملی جوانان در اوقات فراغت که ظهر یکشنبه در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از سیاست های کلی در مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی که در صدر آن مدیریت اوقات فراغت است، تجمیع و پرهیز از موازی کاری است.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: اوقات فراغت در سلامت و ارتقاء بهداشت اجتماعی، استعداد یابی جوانان، مدیریت افکار و احساسات نسل جوان، ارتقاء سطح باورها و بینش آنان نقش اساسی و موثری دارد.

وی ادامه داد: در برنامه های اوقات فراغت باید در کنار تقویت بنیه جسمی جوانان سطح بینش، روحیه همگرایی، مسئولیت پذیری و سلامت روانی جوانان افزایش یابد.

موسویان با بیان اینکه اوقات فراغت مخصوص تابستان نیست و باید برای همه ایام سال جوانان برنامه ریزی شود تصریح کرد: اگر اوقات فراغت کالبد شکافی شود گستره اش به تمام زمان ها می رسد، اما در تابستان موضوعیت بیشتری می یابد.

وی با بیان اینکه اوقات فراغت و بسترهای آن نقطه حمله دشمن در جنگ نرم است و با برنامه ریزی صحیح اوقات فراغت جوانان در این امر بیمه می شوند، افزود: با جنگ نرم که تمام سبک زندگی جوانان را مورد حمله و تهاجم قرار داده نهادهای موثر در امر برنامه ریزی اوقات فراغت باید برنامه های خود را هم سو با یکدیگر و در جهت از بین بردن هجمه دشمن تنظیم کنند.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری خراسان رضوی رویکرد برنامه های اوقات فراغت رویکردی ارتقایی و پیشگیرانه دانست و یادآور شد: اگر برنامه های اوقات فراغت با این دیدگاه برنامه ریزی نشود به کاری عبث و بیهوده تبدیل می شود.

وی با بیان اینکه در برنامه ریزی اوقات فراغت نگاه جهادی باید مد نظر قرار بگیرد گفت: اگر نگاه به برنامه های اوقات فراغت اصلاح شود اوقات فراغت به فرصتی برای تبیین و اعتلای آرمان های انقلاب رشد فکری و آموزش سالم جوانان تبدیل می شود.

موسویان بیان کرد: در مشهد آسیب اجتماعی به نام حاشیه نشینی وجود دارد که باید برای این افراد نیز برنامه ریزی صحیحی انجام شود.

وی با بیان اینکه مدیران باید برای برنامه ریزی اوقات فراغت به چند نکته توجه کنند تاکید کرد: ساماندهی مستمر اوقات فراغت، جلوگیری از موازی کاری، تامین مناسب اعتبار و هماهنگی آن با برنامه، نظارت و ارزیابی مستمر برنامه های اوقات فرافت، حساس سازی نخبه ها، ایجادارتباط با بخش خصوصی و سازمان های مردم نهاد نکاتی است که مدیران استان باید در برنامه ریزی اوقات فراغت به آن توجه داشته باشند.

کد خبر 1338764

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha