به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اسماعیل فلاح ظهر یکشنبه در گردهمایی مسئولان ادارات تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه این استان به لحاظ شرایط و موقعیت خاص و وجود اقلیت های مذهبی متعدد نیازمند فعالیت های فرهنگی با ایده ها ی نو است، اظهارداشت: این امر با تشکیل اتاق فکر فرهنگی مسیر می شود.
وی با اشاره به اینکه زمینه انجام رسالت تبلیغ دینی تمامی دستگاه های اجرایی همکاری داشته باشند بیان داشت: در این راستا می توان از نهادهای ذیربط از جمله دانشگاه و حوزه علمیه استفاده بهینه کرد که در شهرهای آذربایجان غربی نیز مسئولان ادارات تبلیغات اسلامی باید با جذب نخبه های دانشگاهی و فرهنگی از ایده های نو و جدید در زمینه فعالیت ها دینی و قرآنی بهره مند شوند.
حجت الاسلام فلاح با مثبت ارزیابی کردن اقدامات اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: در طول سال گذشته و سه ماهه سالجاری اقدامات موثر و خوبی در زمینه فعالیت های فرهنگی، قرآنی در سطح استان صورت گرفته است که این امر نشان دهنده سیر صعودی استان در مسیر توسعه و تعالی است.
ادارات تبلیغات اسلامی محدویت اعتباری در زمینه فعالیت های فرهنگی ندارند
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر هیچ محدویت اعتباری برای اجرای فعالیت های فرهنگی وجود ندارد، افزود: ادارات در سطح استانها هر چقدر فعالیت فرهنگی ارائه کنند سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه اختصاص اعتبارات آن مشکلی ندارد.
حجت الاسلام فلاح با اشاره به اینکه انجام فعالیتهای فرهنگی پایان ناپذیر بوده و تمامی فعالیتهای فرهنگی اجرا شده باید دنباله دار باشد تا تاثیر مطلوب آن در سطح جامعه نمایان شود، اظهار داشت: رضایت قلبی کارکنان ادارات تبلیغات اسلامی در انجام فعالیت های دینی و فرهنگی مهم بوده و هر چقدر کارکنان براساس رضایت شخصی خود کار فرهنگی انجام دهند فعالیت ها و شاخص های فرهنگی ارتقا بیشتری پیدا می کند.
این مسئول با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های بالای آذربایجان غربی در تمامی بخش ها به خصوص در زمینه فعالیت های دینی و قرآنی، گفت: امسال مشکل اعتباری وجود ندارد و در این راستا می توان شاخص فعالیت های دینی و فرهنگی استان را ارتقا داد.
مرکز پاسخگویی به شبهات دینی در آذربایجان غربی دایر شود
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی کشور همچنین خواستار ایجاد مرکز پاسخگویی به شبهات دینی در استان شد و بیان داشت: با توجه به موقعیت خاص ویژه و جغرافیایی استان و حضور اقلیت های مذهبی ایجاد مرکز پاسخگویی به شبهات دینی ضروری است.
وی با اجرای فعالیت های فرهنگی و ایده های نوو جدید در استان تاکید و اضافه کرد: با توجه به هجمه های نرم و فرهنگی دشمنان در زمینه از بین بردن اعتقادات دینی و مذهبی در جامعه به خصوص در بین نسل جوان باید راه های جدید برای ارتقای سطح باورهای دینی در جامعه پیدا کرد.
حجت الاسلام فلاح با اشاره به اینکه دشمنان تلاش می کنند با تحت شعاع قرار دادن اعتقادات دینی و مذهبی جوانان باورهای انحرافی و خرافی خود را در جامعه رواج دهند گفت: نهادهای فرهنگی به خصوص ادارات تبلیغات اسلامی باید در این زمینه هوشیار باشند.
نظر شما