به گزارش خبرنگار مهر، ضیاء الله اعزازی در نشست بررسـی وضعـیت پروژه های عمرانی بناب گفت: با توجه به اینکه بودجه سال90 با تأخیر ابلاغ شد، این نگرانی وجود دارد که طرحهای عمرانی به موقع آغاز نشوند.
اعزازی همچنین با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران کل آذربایجان شرقی در بررسی وضعیت پروژه های شهرستان، از آنها خواست در خصوص اجرای پروژه های عمرانی این شهرستان توجه ویژه داشته باشند.
وی همچنین بر ابلاغ به موقع موافقت نامه های پروژه های عمرانی در بین دستگاههای اجرایی تأکید کرد.
این نماینده مجلس اظهار داشت: با وجود اینکه اعتبارات طرحهای روستایی بدلیل اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها تحت الشعاع قرار گرفته بود، اما مشکل ابلاغ اعتبارات بنیاد مسکن در استان ما حل شده و بزودی شاهد از سرگیری فعالیتهای این سازمان در این شهرستان خواهیم بود.
رکود مجتمع دامپروری بناب به دلیل مشکل حریم دریاچه ارومیه
همچنین فرمانداربناب در این نشست به وضعیت فعلی طرحهای عمرانی شهرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هیچ طرح مشکل داری در این شهرستان وجود ندارد ولی مجتمع دامپروری بناب بدلیل مشکل حریم دریاچه ارومیه راکد مانده و امیدواریم در آینده نزدیک مشکل آن حل شود.
سعید برقی در ادامه از مسئولان دستگاههای اجرایی شهرستان خواست، موضوع تبادل موافقت نامه های پروژه های عمرانی را سریعتر پیگیری کنند تا در اجرای طرحهای عمرانی شهرستان تأخیر بوجود نیاید.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این نشست از افزایش 2.3 برابری اعتبارات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در شهرستان بناب در سالجاری خبرداد.
قربان محمدی افزود: امسال چهار میلیارد و 739 میلیون ریال برای فعالیتهای عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بناب اعتبار اختصاص یافته که این میزان نسبت به سال گذشته 2.3 افزایش نشان می دهد.
وی همچنین از ادامه اجرای طرح هادی روستایی در هفت روستای حومه بناب در سالجاری خبرداد و عنوان کرد: اجرای ادامه طرح هادی روستاهای « خلیلوند» ، « قشلاق خانه برق» و « قره چپق» و همچنین اجرای فازدوم این طرح امسال درروستاهای«زاوشت»،«چپقلو»،« خانه برق قدیم» و «خوشه مهر» انجام می شود.
محمدی همچنین گفت: در صورتی که روند اجرای طرحهای هادی در روستاهای بناب با این شکل ادامه پیدا کند، درصد برخورداری این شهرستان از طرح هادی روستایی در سطح استان به مراتب بالاتر خواهد یافت.
مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی ادامه داد: مطالعه اجرای طرح هادی در 27 روستای بالای 20 خانوار بناب انجام شده و پس از اتمام این طرح در20 روستای در دست ساخت؛ بناب نخستین شهرستان در استان است که به بیشترین درصد برخورداری این طرح یعنی بالای 74 درصد دست پیدا می کند.
وی همچنین در خصوص مسکن روستایی شهرستان بناب اظهارداشت: تاکنون پنج هزار و 464 واحد مسکن روستایی کم دوام در روستاهای بناب شناسایی شده که سه هزار و 300 واحد تا پایان سال گذشته مقاوم سازی شدند و این آمار نسبت به متوسط استانی جلوتر است.
محمدی همچنین از مقاوم سازی هزار و 100 واحد مسکونی دیگر تا پایان امسال در روستاهای بناب خبر داد و یاد اور شد: اگر این واحدها نیز امسال مقاوم سازی شوند، میزان کل واحدهای مسکن روستایی بناب به بالای 76 درصد می رسد.
وی ادامه داد: تعداد واحدهای مسکن روستایی فاقد سند مالکیت 10 هزار و 200 واحد است و تاکنون هفت هزار و 768 واحد از این تعداد یعنی 76 درصد آنان سند مالکیت دریافت کرده اند.
محمدی تصریح کرد: با اعطای 650 سند مالکیت دیگر در سالجاری، میزان واحدهای مسکونی دارای سند مالکیت به 82 درصد می رسد.
همچنین مدیرعامل شرکت آبفای روستایی آذربایجان شرقی از ایجاد 32 مجتمع آبرسانی روستایی برای پوشش 517 روستای کم آب این استان خبرداد.
علی صمد نژاد همچنین از برخورداری تمامی روستاهای شهرستان بناب از آب شرب بهداشتی خبر داد و گفت: همزمان با هفته دولت امسال طرحهای آبرسانی به روستاهای «روشت بزرگ» و « زاوشت» به بهره برداری می رسند.
وی گفت: در صورت حل مشکل املاک معارض روستای « دوش»، آب آشامیدنی این روستا نیز همزمان با هفته دولت مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
نظر شما