به گزارش خبرگزاری مهر، رضا پیل پایه در بازدید از راه آهن غرب کشور در حوزه شهرستان ملایر اظهار داشت: این پروژه از سنگان اراک به ملایر آغاز شده و به سمت کرمانشاه، مرز خسروی و نهایتا به بندر لازقیه در سوریه متصل خواهد شد.
وی اظهار داشت: این پروژه جمعیت قابل توجهی را در استان های غرب کشور تحت پوشش قرار می دهد و با توجه به اینکه این راه آهن در مسیر کربلا قرار گرفته، بسیاری از هموطنان می توانند از طریق این شبکه ریلی به حرم مطهر امام حسین(ع) و حضرت علی(ع) مشرف شوند.
فاز نخست راه آهن غرب کشور 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد
قائم مقام وزارت راه و ترابری در خصوص فاز نخست راه آهن غرب کشور که از سمنگان اراک به ملایر آغاز شده اظهار داشت: طول این مسیر 90 کیلومتر است و هم اکنون دارای 90 درصد پیشرفت فیزیکی است و پیش بینی می شود تا پایان مرداد ماه سال جاری به بهره برداری برسد.
پیل پایه ادامه داد: در حال حاضر عملیات جوشکاری، ریل واژ و سایر ریزه کاری های این پروژه در دست اقدام است و پیش بینی می شود تا پایان مرداد ماه سال جاری به بهره برداری برسد.
وی یادآور شد: فاز بعدی راه آهن غرب کشور که از سنگان به ملایر آغاز شده و به سمت کرمانشاه می رود در حال انجام است و عملیات زیرسازی راه آهن در این مسیر دارای 50 درصد پیشرفت فیزیکی است.
پیل پایه با مهم برشمردن راه آهن غرب کشور اظهار داشت: عملیات اجرایی این پروژه در اسرع وقت از مسیر کرمانشاه به مرز خسروی فعال خواهد شد
محور چهارخطه ملایر- توره هفته دولت به بهره برداری می رسد
مدیر کل راه و ترابری استان همدان گفت: در صورت تامین منابع مالی مورد نیاز، چهار خطه محور ملایر به توره تا هفته دولت سال جاری به بهره برداری می رسد.
میر کمال الدین میر جعفریان نیز در این بازدید افزود: تاکنون 125 میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده و 160 میلیارد ریال دیگر نیز برای تکمیل باند جدید و بهسازی باند قدیم نیاز دارد.
وی اظهار داشت: در لایحه بودجه سال 90 نیز، حدود 110 میلیارد ریال اعتبار برای چهار خطه ملایر - توره پیش بینی شده است.
میرجعفریان ادامه داد: کل مسیر 52 کیلومتر است که 37 کیلومتر آن در حوزه استان همدان در شهرستان ملایر و 15 کیلومتر هم در حوزه استان مرکزی واقع شده است.
20 کیلومتر از مسیر ملایر - توره زیر بار ترافیکی رفته است
وی افزود: در حال حاضر 20 کیلومتر از مسیر ملایر - توره زیر بار ترافیکی رفته و 13 کیلومتر دیگر نیز از شهر زنگنه تا انتهای حوزه باقی مانده است.
مدیرکل راه و ترابری استان همدان از پیشرفت فیزیکی 85 درصدی 13 کیلومتر باقی مانده خبر داد و بیان داشت: هم اکنون 9 کیلومتر از مسیر انجام شده و لایه اول پنج کیلومتر باقیمانده به پایان رسیده و عملیات تکمیل زیرسازی و روسازی و آسفالت نیز در حال انجام است.
میرجعفریان در ادامه افزود: این پروژه تا قبل از سال 88 پیشرفت چندانی نداشت و از سال 88 علی رغم مشکلاتی چون تملک زمین و باغات موجود در مسیر، در حداقل زمان ممکن مشکلات رفع و هم اکنون طرح پیشرفت قابل ملاحظه ای دارد.
وی همچنین از در دست اجرا بودن 340 پروژه راه و ترابری در استان همدان خبر داد و گفت: از این تعداد، 140 پروژه در حوزه راه روستایی، هفت پروژه بزرگراه و مابقی طرح ها مربوط به راه های اصلی و راهداری ها است.
نظر شما