به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد آقامیری شامگاه یکشنبه در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود: این مصوبه که حدود پنج سال از تصویب آن می گذرد همچنان بلاتکلیف مانده است.
وی اظهار داشت: کارگروهی از استانداری، فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی شهر و نمایندگان مجلس برای حل معضل چندین ساله شهرساری ایجاد شود.
عضو شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه توسعه متوازن و همگام روستاهای داخل حریم شهر در قالب شهر ساری با هدف توسعه سکونتهای غیررسمی اجتناب ناپذیر است، تصریح کرد: مسئولان استانی باید نسبت به اجرای این مصوبه که حالت قانونی دارد، جدیت داشته باشند.
آقامیری با بیان اینکه شورا نهادی قرآنی و منبعث از اندیشه اسلامی بوده و مکان تجمیع اندیشه های سوسیالیستی و سکولار نیست، یادآور شد: هر یک از اعضای شورا برخاسته از بخشی از آراء و نظرات شهروندان بوده که باید از تمام توانمندیهای همه اعضاء برای توسعه شهر و دیار بهره گیری کرد.
استفاده از مشاوران نخبه شهری در شورای شهر
وی با اعلام اینکه عدم بکارگیری از تمام ظرفیتهای اعضاء شورای شهر سبب نادیده گرفتن بخشی از توانمندیهای شهروندان می شود، پیشنهاد داد کمیسیونهای مختلف شورا فعال و مشاوران حقوقی و فنی و درآمدی به صورت قراردادی به کارگیری شوند.
وی همچنین گفت: بهتر است با تقویت ملاقاتهای عمومی اعضای شورا و مسئولان شهری با مردم زمینه ارتباط نزدیک تر با ولی نعمتان جامعه فراهم شود تا شرایط حضور نخبگان ساروی در زمینه های مختلف آماده شود.
این عضو شورای اسلامی شهر ساری افزود: گاها مشاهده می شود در دریافت و پرداخت عوارض و جریمه ها در بین شهروندان تبعیض اعمال می شود و شهرداری هر درخواستی را بدون ضابطه و ملاک مشخص برای تصویب به صحن شورا می فرستد که صحیح نیست.
نهاد شورایی بنگاه تخلفات شهرداری نشود
آقامیری افزود: گویا سایر دستگاههای نظارتی در شهرستان و استان مطلع نبوده و غفلت می کنند چرا که بسیاری از مصوبات به صراحت قانون به دلیل مغایرت قانونی هیچ کس معترض به مصوبات شورا نبوده و گویی این نهاد مقدس به بنگاه و محل تخلفات شهرداری تنزل یافته است.
وی از اعضای شورای شهر خواست تا ضمن کارآمد کردن نهاد شورایی و شهرداری، از تصویب فله ای پیشنهادات شهرداری با جدیت تمام خودداری کنند.
این عضو شورای شهر ساری نیز خواستار تشکیل کارگروه اجرایی جهت جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان ساروی در استان شد.
آقامیری در بخش دیگری از سخنانش از عدم تعریض و مشخص نشدن جاده مواصلاتی ساری به کیاسر انتقاد کرد و گفت: اغلب شهروندان جنوب شهر ساری که سوم جمعیت شهرستان ساری بوده از حوزه بخش مرکزی، چهاردانگه و دودانگه هستند که به جهت نزدیکی روستاهای محل زندگی جهت امور کشاورزی در آخر هفته و ایام تعطیلات نوروزی، این جاده شاهد بیشترین ترافیک و تصادفات منجر به فوت شده که متاسفانه کاری از سوی مسئولان صورت نمی گیرد.
وی با اشاره به اینکه مسئولان متعدد شهری و اجرایی استان در سی سال اخیر درخواست اتوبان چهاربانده را برای این مسیر داده و عملی نشده است افزود: اگر سالی یک متر در طرفین جاده احداث می شود امروز اتوبانی 60 متری داشتیم.
دعوت از خانواده مرحوم کردان در صحن شورا
این عضو شورای شهر ساری با اشاره به نیمه تمام ماندن مصوبه دولت در احداث فرهنگسرای مرحوم کردان در مرکز استان اظهار داشت: به واسطه بی توجهی های برخی، ظاهرا مرحوم کردان در حیاتش مورد بی مهری و کم لطفی همقطارانش قرار گرفته بوده پس از حیاتش مورد نامهربانی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه جمع آوری ساکنان کولی محله ساری از خیابان طبرستان و تبدیل زمین این فضا برای فرهنگسرا تصمیم مسئولان در شش سال اخیر بوده است، تصریح کرد: با گذشت این مدت هیچ بارقه ای از افتتاح پروژه تا پایان سال 90 دیده نمی شود.
آقامیری از اعضای شورای شهر ساری خواست تا از خانواده مرحوم کردان در صحن علنی شورا دعوت تا با استعانت از این خانواده و پیگیری آنان نسبت به تسریع در احداث پروژه زنده یاد کردان گامهای اساسی صورت گیرد.
نظر شما