به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس مرکز رشد دانشگاه تبریز در این خصوص گفت: مراکز رشد که با هدف حمایت از کارآفرینان تحصیل کرده تاسیس شده، بی شک یکی از ابزارهای مهم توسعه اقتصادی محسوب شده و با ارائه امکانات و تسهیلات اولیه زمینه رشد و تعالی شرکتهای علمی جدیدالتاسیس را فراهم می کند.
مهدی قاسمی کاکرودی اظهار داشت: ایجاد مراکز رشد واحدهای علم و فناوری با امکانات و تجهیزات مناسب و مدیریتی بهینه و دقیق، تبدیل خلاقیت و نوآوری به دستاوردهای علمی بر پایه محصولات دانش بنیان را در پی داشته و به طور حتم در تنظیم اقتصادی پایدار منطبق با تکنولوژی روز دنیا مثمرثمر خواهد بود.
وی اضافه کرد: با عنایت به سیاستهای ویژه دولت مبنی بر حمایت از کارآفرینی و شرکتهای دانش بنیان با استفاده از ظرفیتهای علمی- پژوهشی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی، دانشگاه تبریز به عنوان دومین شهر دانشگاهی و بزرگترین قطب علمی شمالغرب کشور و با تکیه بر توانمندیهای علمی خود از نیمه دوم سال 1388 موفق به کسب مجوزهای لازم برای راه اندازی مرکز رشد شده است.
مهدی قاسمی افزود: در این مدت کوتاه مرکز رشد دانشگاه تبریز شروع به سازماندهی و تامین زیر ساختهای مناسب کرده و در این راستا در حال حاضر بیش از 15 شرکت دانش بنیان در مرکز رشد استقرار یافته و فعالیتهای تحقیقاتی و تجاری خود را به پیش می برند.
وی هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را آشنایی با اهمیت و جایگاه شرکتهای دانش بنیان، معرفی قانون حمایت از این شرکتها، مکانیزمهای حمایتی پیش بینی شده در قانون، نقش و جایگاه این شرکتها در تجاری سازی پژوهشهای کاربردی عنوان کرد.
قاسمی کاکرودی در ادامه با اشاره به استقبال خوب از برگزاری این کارگاه آموزشی اظهار داشت: در همین راستا و با توجه به اهمیت موضوع، مرکز رشد دانشگاه تبریز در نظر دارد کارگاه های آموزشی دیگری نیز در آینده نزدیک برگزار کند، تا با مطرح ساختن زمینه های تجاری سازی فعالیتهای پژوهشی گامی در راستای ارتقای جایگاه فناوری در دانشگاه تبریز بردارد.
نظر شما