به گزارش خبرگزاری مهر، این فضاپیما توانست این تصاویر نزدیک را از فاصله 6 هزار و 968 کیلومتری از سطح قمر به ثبت برساند، این رویداد بیش از یک سال پس از نزدیکترین پرواز نزدیک کاسینی بر فراز این قمر در سال 2010 رخ می دهد.
این بار تصاویر چهره رو به خورشید قمر هلن را نمایان ساخته اند و به این شکل مجموعه تصاویر سال گذشته این قمر را تکمیل نموده است. کنار هم قرار دادن این تصاویر می تواند به اخترشناسان کمک کند نقشه برداری جهانی از این جرم یخی 32 کیلومتری را به پایان برسانند، اطلاعاتی که می تواند از تاریخ و گذشته هلن درک درست تری به وجود بیاورد.
اهمیت هلن نسبت به 60 قمر دیگر زحل از این بایت است که این قمر با قمر مشهور "دیون" در مداری مشابه، مجاورت گرانشی دارند و همین ویژگی هلن را در کنار قمر "پلیدوسس" که با "دیون" مجاورت گرانشی دارد و قمرهای "تلستو" و "کالیپسو"، به یکی از قمرهای ترووایی در سیستم زحل تبدیل کرده است.
بر اساس گزارش ان بی سی، در عین حال سطح قمر هلن از شبکه ای از ساختارهای راه آب مانند برخوردار است که می تواند در اثر رویدادهایی مانند زمین لغزه، یخ لغزه و یا پدیده هایی مشابه به وجود آمده باشد. دست پیدا کردن به نقشه ای پر جزئیات از سطح این قمر می تواند به اخترشناسان کمک کند تا اطلاعات بهتری از منشا این ساختارها به دست بیاورند.
قمر "هلن" به ملکه یخی زحل شهرت دارد
وسعت این قمر یخی 32 کیلومتر است
در این تصویر ساختارهای راه آب مانند سطح قمر به خوبی آشکار است
نظر شما