به گزارش خبرنگار مهر، رئیس و معاونین سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه با حضور در پارک علم و فناوری کرمانشاه ضمن بررسی زمینه های تعامل هرچه بیشتر و بهتر این دو مجموعه بر لزوم همکاری هرچه بیشتر در زمینه های علمی و صنعتی تاکید کردند.
بهروز بادکو رئیس پارک علم و فناوری در این نشست مشترک ، حضور مدیران بخش صنعت استان را در پارک علم و فناوری فرصتی مغتنم برای توسعه فعالیتهای مشترک عنوان و تصریح کرد: یکی از مهمترین رسالت های پارک های علم و فناوری پر کردن خلاء بین بخش علمی و دانشگاهی با صنعت و اجرایی است که تجاری سازی ایده های علمی و تحقیقاتی را شامل می شود.
وی تصریح کرد: فرد صاحب ایده با مراجعه به مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری امکان عملی ساختن ایده خود را فراهم ساخته و در این مجموعه انواع حمایتها از آن طرح به عمل می آید تا به محصول تبدیل شود.
بادکو با تاکید بر لزوم توجه به مقوله تبدیل علم به ثروت گفت: سمت و سوی حرکتهای ما باید به سمت تاسیس هرچه بیشتر شرکتهای دانش بنیان و تحقق اهداف ترسیم شده در چشم انداز در این زمینه باشد.
وی با بیان اینکه حرکت همسوی دو مجموعه پارک علم و فناوری و سازمان صنایع و معادن، توسعه کیفی صنعت استان را به همراه خواهد داشت، گفت: در صورت استقرار واحد های تحقیق و توسعه صنایع بزرگ استان در پارک علم و فناوری شاهد رونق هرچه بیشتر این بخش خواهیم بود.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه در خاتمه با تاکید بر لزوم تشکیل شورای فناوری صنعت و معدن با حضور صاحب نظران و کارشناسان بخش صنعت استان در این مجموعه اظهار داشت: تجربه موفق پارک علم و فناوری در زمینه تشکیل شورای فناوری کشاورزی می تواند الگویی مناسب برای بخش صنعت باشد.
عمده ترین مشکلات مراکز صنعتی کرمانشاه عدم ارتباط با مراکز تحقیقاتی وعلمی است
در ادامه این جلسه محسن رستمی رئیس سازمان صنایع و معادن استان یکی از عمده ترین مشکلات فرا روی مراکز صنعتی کرمانشاه را عدم ارتباط با مراکز تحقیقاتی و علمی ذکر کرد و گفت: تا به امروز برنامه ها و اقداماتی دراین راستا انجام گرفته که متاسفانه کافی و اثرگذار نبوده است.
وی با تاکید بر نقش کلیدی پارک های علم و فناوری در کمک به صنعت افزود: امروزه در دنیا تولید با ارزش افزوده بالا مورد تاکید است که مراکز رشد و پارک های علم و فناوری می توانند نقش مهمی در این راستا ایفا کنند.
رستمی با اشاره به عقب ماندگی های صنعت استان به لحاظ هشت سال جنگ تحمیلی و عدم ایجاد زیرساختهای لازم گفت: در چند سال اخیر توجه لازم به صنعت استان آغاز شده که امیدوارم با اجرای برنامه های ترسیم شده و افزایش تعاملات لازم شاهد رونق هرچه بیشتر این بخش در استان باشیم.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه با قابل تقدیر دانستن فعالیتهای مجموعه جهاد دانشگاهی از آمادگی این سازمان برای همکاری با پارک علم و فناوری خبر داد و گفت: از هر حرکتی که منجر به رشد و توسعه کمی و کیفی صنعت استان شود استقبال می کنیم.
وی با اشاره به اخذ کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی از سوی جهاد دانشگاهی برای اولین بار در استان گفت: با توجه به این موضوع، قیر طبیعی تبدیل به یکی از اولویتهای صنعتی استان شد، که امیدواریم شاهد رشد ارزش افزوده این محصول در استان باشیم.
رستمی تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد که هرچه سریعتر شورای فناوری صنایع و معادن استان را در پارک علم و فناوری تشکیل داده و مباحث عمده صنعت استان را در آن پیگیری کنیم.
پتانسیل استان کرمانشاه را در بخش صنعت بالا است
در این نشست رضا رحیمی قائم مقام پارک علم و فناوری نیز ضمن ارایه گزارشی از فعالیتهای این مجموعه، پتانسیل استان را در بخش صنعت بالا دانست و گفت: پارک علم و فناوری می تواند سهم مهمی در پر کردن خلاء فناوری و ارتباط بخشهای علمی و تحقیقاتی با صنایع داشته باشد.
وی قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان را از مترقی ترین قوانین کشور ذکر و تصریح کرد: نوع حمایتهای در حال انجام در بخش پارک علم و فناوری می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات صنایع استان باشد.
رحیمی ، لحاظ کردن برخی معافیت های مالیاتی و پوشش بیمه ای را از این دسته ذکر کرد و افزود : در تلاش هستیم با راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری استان حمایت های خود از شرکت های دانش بنیان را افزایش دهیم .
وی با اشاره به راه اندازی مراکز رشد پنج شهرستان اسلام آباد غرب، روانسر، سرپل ذهاب، سنقر و کلیایی و کنگاور گفت: علاوه بر فعالیت در اقصی نقاط استان، مقدمات تاسیس دفتر در اقلیم کردستان عراق را نیز پیگیری کرده ایم که در روزهای آتی به نتیجه خواهد رسید.
رحیمی در خاتمه گفت: پارک علم و فناوری فرصتی است که صنایع استان باید نهایت بهره مندی را از آن به عمل آورند.
نظر شما