به گزارش خبرنگار مهر، صابر قربانی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: قرارگاه های دانش آموزی به مفهوم ارتباط و گردهمایی متمرکز، منظم و مستمر اعضای هیئتهای مرکزی انجمن های اسلامی مدارس در یک محدوده جغرافیایی که با محوریت مربی مسئول قرارگاه شکل می گیرد و تغذیه معنوی، معرفتی و تشکیلاتی دانش آموزان را رقم می زند.
وی لازمه تشکیل یک قرارگاه را شناسایی و انتخاب یک مربی توانمند بر شمرد و افزود: عتقاد به مبانی دینی و ارزش های انقلاب اسلامی، تسلط کافی به جغرافیای سیاسی اجتماعی و فرهنگی عصر حاضر، امکان تمرکز و وقت گذاری مناسب برای قرارگاه، سوابق مطلوب تشکیلاتی به ویژه عضویت در شبکه دانش آموزی اتحادیه، توانمندی درک و فراگیری سیر محتوای تعیین شده برای قرارگاه ، نشاط و خلاقیت برای ارتباط گیری با دانش آموزان و طراحی برنامه های دانش آموزان از مهم ترین ویژگی های مطلوب مربی مسئول قرارگاه دانش آموزی است.
رئیس ستاد مرکزی قرارگاه های دانش آموزی استان گفت: هر قرار گاه دانش آموزی متشکل از 25 تا 30 نفر از دانش آموزان از هشت تا 10 آموزشگاه است که اعضای هیات های مرکزی انجمن های اسلامی دانش آموزان در مدارس را شامل می شود.
قربانی با اشاره به ماموریت اصلی و مهم این نهاد انقلابی و ولایی تصریح کرد: جهت گیری تمام فعالیت ها و برنامه های قرارگاه های دانش آموزی در سطح استان در راستای دو ماموریت اصلی شامل کادر سازی و نیرو سازی برای آینده انقلاب اسلامی و جریان سازی در ذیل گفتمان انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است.
وی به شاخص های مطلوب اعضای قرار گاه اشاره کرد و. گفت: عضویت فرد در هئیت های مرکزی انجمن های اسلامی مدرسه خود به عنوان یک شرط اصلی و غیر قابل چشم پوشی، دارای سطح علمی و درسی مناسب، برخورداری از خانواده مومن و انقلابی، برخورداری از سطح مناسب بینش اجتماعی و سیاسی و دارا بودن قوه راهبری گروه همسال و توانمندی در برقراری ارتباط موثر در خانه و مدرسه از ویژگی های اعضای قرارگاه است.
مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان مازندران، برنامه های قرارگاه را در حوزه معرفتی، معنوی، تشکیلاتی، علمی درسی و جریان ساز، ورزشی و سلامت و ادبی و هنری برشمرد .
نظر شما