به گزارش خبرنگار مهر، داود محمدی در جمع خبرنگاران افزود: در سال گذشته 813 مورد مناقصه و مزایده را از دستگاههای اجرایی اخذ اطلاعات کردهایم که در 418 مورد همکاران ما حضور داشته و بهلحاظ ریالی 70 درصد مناقضات استان را پوشش دادیم.
مدیرکل بازرسی استان زنجان در ادامه، با ارائه عملکرد سال گذشته این ارگان، گفت: در سال گذشته به 308 پرونده رسیدگی شد که در رابطه با آن، 253 تصمیمگیری بهعمل آمد.
وی به 42 مورد بازرسی موردی و فوقالعاده از ادارات و سازمانهای مختلف استان اشاره کرد و افزود: در مواردی که تخلفی صورت گرفته بود، گزارشهای لازم تدوین و به مراجع قضایی ارسال شده است.
محمدی ، راهاندازی سامانه ملی رسیدگی به شکایات و نیز سامانه جامع مناقصات و مزایدهها را از بهترین راهکارها برای رسیدگی به تخلفات احتمالی عنوان کرد و یادآور شد: سامانه مناقضات و مزایدهها تا اواخر تیرماه امسال به بهرهبرداری خواهد رسید
مدیرکل بازرسی استان زنجان هدف از بازرسیها را ایفای نقش پیشگیری و ارائه پیشنهادها و راهکارهای اصلاحی عنوان کرد و یادآور شد: کمک به مدیران برای پرهیز از روزمرگی، شناسایی فرصتها و ایجاد ظرفیتهای جدید، از برنامههای ادارهکل بازرسی استان بهشمار میرود.
وی با تأکید بر اینکه مدیران باید بهدنبال شناسایی و خلق فرصتهای جدید در راستای توسعه استان باشند، تصریح کرد: در سال جهاداقتصادی باید با تلاشی مضاعف، شرایط را برای شکوفایی استعدادهای این منطقه فراهم کنیم، لذا مدیران نیز باید با حرکت در مسیر اجرای برنامه پنجم توسعه کشور، در صدد جبران کاستیها باشند.
محمدی با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد باید در اولویت همه کارها قرار گیرد، عنوان کرد: معتقدیم مبارزه با فساد به مراتب اثربخشتر از مبارزه با فرد فاسد است و اگر منافذی که منتهی به فساد میشوند، مسدود شوند، قطعاً زمینهای برای فاسد شدن افراد باقی نمیماند، به همین خاطر ضرورت اصلاحات ساختاری و سیستمی مورد تإکید است.
مدیرکل بازرسی استان زنجان در ادامه، با ارائه عملکرد سال گذشته این ارگان، گفت: در سال گذشته به 308 پرونده رسیدگی شد که در رابطه با آن، 253 تصمیمگیری بهعمل آمد.
نظر شما