۶ تیر ۱۳۹۰، ۸:۰۴

گزارش خبری /

درب تنها بیمارستان فراهان پس از 10 سال انتظار همچنان بسته است

درب تنها بیمارستان فراهان پس از 10 سال انتظار همچنان بسته است

فراهان - خبرگزاری مهر: فراهان در شمال اراک را کهن دیار فراهان می خواننند که سال گذشته به شهرستان ارتقاء یافت با این حال در زمینه برخی زیرساختها دچار تنگناهایی است که یکی از آنها بیمارستان است که پس از 10 سال مردم همچنان چشم براه آن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، بیمارستان امام علی شهرستان فراهان پس از 10 سال همچنان بدون استفاده مانده است و اکنون مردم منطقه برای درمان بیماری های خود باید به اراک سفر کنند و یا به شهرهای اطراف و حتی تهران عزیمت کنند.

نکته جالب در مورد این بیمارستان این است که این مرکز توسط یکی از خیرین منطقه احداث شده است و او از این وضعیت ناراضی است.

راه اندازی این بیمارستان  32 تختخوابی از آن دسته  پروژه های درمانی است که برای رفع کمبودهای درمانی منطقه احداث شده و راه اندازی آن نیاز ضروری منطقه و مردم است.

علوم پزشکی بیمارستان را تحویل نمی گیرد/ بیمارستان 48 مورد نقص دارد

علوم پزشکی موظف است پس از احداث بیمارستان آن را تحویل بگیرد و آن را تجهیز و راه اندازی کند که این امر در مورد بیمارستان امام علی رخ نداده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک علت این امر را وجود بیش از 48 مورد نقص فیزیکی در بیمارستان و نداشتن اعتبار لازم برای تجهیز بیمارستان دانست.

دکتر مجید رمضانی نبود انشعاب آب و گاز، نصب نشدن آسانسور بیمار، نبود رختکن و سرویس های بهداشتی زن و مرد به صورت مجزا، کف پوش نا مناسب و سرامیک نبودن دیوارهای اتاق عمل، تهویه نامطبوع اتاق زایمان، قرار گرفتن آشپزخانه در انتهای سردخانه بیمارستان، سرب کوبی نشدن اتاق رادیو گرافی و نداشتن در کشویی بین اتاق عمل و رادیولوژی را از جمله نواقصی اعلام کرد که از سوی بازرسان علوم پزشکی هم صورت جلسه شده است. 

عکس تزئینی است

او برطرف کردن نواقص بیمارستان فراهان را نیازمند بیش از یک میلیارد تومان دانست.

صرف 2 میلیارد تومان از سوی نیکوکار

احد خسروانی خیر و سازنده بیمارستان با بیان اینکه، برای احداث بیمارستان بیش از دو میلیارد تومان هزینه کرده است گفت: این بیمارستان در چهار هزارمتر مربع در سال 1380 ساخته شده است و 10 سال است که انتظار راه اندازی آن را می کشم.
 
وی با بیان اینکه این بیمارستان را برای رفع نیازهای درمانی مردم منطقه ساخته است، افزود: بیمارستان فراهان با کاربری پایگاه و بیمارستان اورژانسی، از وزارت بهداشت مجوز ساخت دریافت کرد و در سال 76 کلنگ ساخت آن به زمین زده شد.
 
بیماران سرگردان شلوغی بیمارستان ولیعصر اراک
 
بیمارستان ولیعصر اراک این روزها به مامن بیماران متعددی از نقاط مختلف استان و استان های همجوار است و این امر حجم مضاعف کاری را به بیمارستان تحمیل می کند.
 
از سوی دیگر این بیمارستان مرکز اورژانس اراک است و محل انتقال بیماران تصادفی و اضطراری است که شلوغی بیمارستان را مضاعف می کند.
 
دکتر محمدی می گوید : ورود روزانه بیش800 بیمار به این بیمارستان ، کادر درمانی را با مشکل مواجه کرده است.
 
مراجعه به اراک، مهمترین مشکل
 
تحمیل این شلوغی به بیمارستان ولیعصر در حالی است که مردم فراهان مهمترین مشکل خود ر ا مراجعه به اراک می دانند. آنان طی 45 کیلومتر به اراک را موجب تشدید بیماری بیماران خود می دانند و بر رفع مشکلات خود تاکید دارند.
 
مردم شهرستان فراهان هم نداشتن درمانگاه شبانه روزی در این شهرستان و مراجعه به بیمارستان های مرکز استان را مهمترین مشکل بخش بهداشت و درمان این شهرستان می دانند.
 
شلوغی بیمارستان های اراک سبب شده پزشکان و کادر درمانی این مراکز نتوانند به شکل مناسبی به بیمارانی که از شهرستانها مراجعه می کنند خدمات درمانی ارائه دهند.
 
رفع نقایص بیمارستان وظیفه خیر سازنده نیست/ خیران دلسرد می شوند
 
احد خسروانی، خیر فراهانی با اشاره به اینکه نقشه ساخت بیمارستان سال 76 از سوی وزارت بهداشت صادر و بر اساس نقشه همان سال هم ساخته شده گفت: رفع نواقص بیمارستان وظیفه او نیست و در این زمینه هیچ اقدامی نمی کند.
 
خسروانی معتقد است: با این روندحضور خیران در ساخت مراکز درمانی کمرنگ می شود. 
 
 یک عضو شورای بخش مرکزی فراهان با اشاره به اینکه فرمانداران سابق این شهرستان برای تحویل بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی اراک تلاش زیادی کردند گفت: اگر متوسط عمر یک ساختمان20 سال باشد باید در چند سال آینده شاهد فرسایش این بیمارستان باشیم.
 
500 میلیون تومان برای تکمیل بیمارستان اختصاص یافت
 
فرماندار فراهان هم با اشاره به سفر سوم هئیت دولت به استان مرکزی و اختصاص بیش از 500 میلیون تومان اعتبار برای تجهیز این بیمارستان گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکنون هیچ اقدامی در این باره نکرده است.
 
مرتضی وحید زاده افزود: این اعتبار که قرار است از اعتبارات استانی پرداخت شود ، با توجه به برگزار نشدن کمیته برنامه ریزی استان ، تا الآن هیچ اقدامی  برای اختصاص آن صورت نگرفته است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به بهبود وضعیت درمانی استان گفت: در سالهای گذشته در این دانشگاه اقدامات مناسبی برای بهبود وضعیت بهداشت استان مرکزی انجام گرفته که ارتقای دانشگاه علوم پزشکی اراک از رده 26 به 16 نتیجه این اقدامات است.
 
عکس تزئینی است
 
دکتر رمضانی افزود: شاخص های این ارتقا در بخش مقالات ISI و رشد آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک است.
 
دوبیمارستان خصوصی در استان در حال ساخت است
 
به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک اکنون دو بیمارستان خصوصی در دو شهر اراک و ساوه هم در حال ساخت است که با اجرای این طرحها، تخت های بیمارستانی استان به هزار و 945 تخت افزایش می یابد.
 
دکتراصغر فرازی افزود: بیمارستان خصوصی ساوه در دو مرحله در حال ساخت است که مرحله اول آن ابتدای امسال و مرحله دوم آن به اضافه بیمارستان خصوصی اراک در سال 91 راه اندازی می شود.
 
او با بیان اینکه بیمارستان اراک 150 و بیمارستان ساوه 100 تختخوابی است گفت: هر تخت بیمارستانی 100 میلیون تومان هزینه دارد و با راه اندازی این دو بیمارستان ، بیمارستانهای خصوصی استان به 3 واحد با 350 تخت می رسد.
 
در کنار سایر اقدامات، به بیمارستان امام علی فراهان توجه شود
 
مردم فراهان معتقدند با توجه به ساخت بیمارستان های خصوصی و نیاز فراهان به مرکز درمانی، به بیمارستان امام علی توجه بیشتری شود تا ضمن صرفه جویی در هزینه ها فرصتی برای حضور بیشتر خیرین فراهم شود.
 
استان مرکزی با یک ونیم میلیون جمعیت دارای20 بیمارستان، بیش از 325 پزشک عمومی و 238 پزشک متخصص و یک هزار و 400 پرستار است.
 
تمرکز مراکز درمانی نباید به مرکز استان یا شهرهای بزرگ متمرکز شود بلکه با توجه به توسعه بخش های مختلف استان، وضعیت درمان این مناطق نیز باید ارتقاء یابد.
کد خبر 1345166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha