علی اکبر علیمرادی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تاکنون هشت هزار میلیارد ریال میلیارد ریال برای خرید دستگاه های الکترولیز نمک طعام در استان هزینه شده است.
وی اظهار داشت: این تکنولوژی جدیدی است که متضمن کیفیت آب است و تاکنون تنها در دو استان شروع شده است و گلستان وسیع ترین استفاده کننده از این تکنولوژی در کشور است.
وی گفت: تا به امروز از گاز کلر برای ضدعفونی استفاده می شد که خطراتی را ایجاد می کرد اما استفاده از این تکنولوژی هم اقتصادی تر وهم به صرفه است.
وی در ادامه با بیان اینکه ما بنای توسعه این تکنولوژی را در استان داریم گفت: تا آخر سال جاری تمام منابع مهم شهر های استان به دستگاه الکترولیز نمک طعام مجهز می شوند.
هفت هزار میلیارد ریال اعتبار شرکت آبفا در سال 90
مدیرعامل شرکت آبفا گلستان از اعتبار هفت هزار میلیارد ریالی این شرکت در سال جاری خبر داد وافزود: از این مقدار پنج هزار میلیارد ریال در بخش فاضلاب دو هزار میلیارد ریال در بخش آب هزینه می شود.
وی افزود: برای تحقق این منابع مالی بیشتر به سمت مناقصات می رویم تا مشکلات را در هر دو بخش حل کنیم.
وی در ادامه یادآور شد: تمام تلاش این شرکت این است که در سال 90 کمترین مشکلات را در بخش آب و فاضلاب در استان شاهد باشیم و اگر تابستان امسال حادثه غیر مترقبه ای اتفاق نیفتد ومردم الگوی مصرف را رعایت کنند، مشکلی نخواهیم داشت.
علیمرادی اعتبارات سال 89 این شرکت را 300 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: 180 میلیارد ریال در بخش فاضلاب و120 میلیارد ریال در بخش آب هزینه شد.
وی مهمترین اقدام سال 89 را در بخش فاضلاب به بهره برداری رساندن عدول اولیه فاضلاب گرگان ذکر کرد و گفت: با اقدامات خوبی که در این زمینه انجام شده است سال 90 سالی خوب برای نصب انشعاب فاضلاب در گرگان پیش بینی کنیم.
اجرای طرح فاضلاب در شهرهای گلستان
وی در ادامه عنوان داشت: 21 شهر تحویل ما شده است ودر حال حاضر هشت شهر را در بخش فاضلاب اجرایی کرده ایم و مابقی 13 شهر در دست مطالعه است.
وی بابیان اینکه هدف ما در بخش آب وفاضلاب این است که به لحاظ زیست محیطی وارزش آب وبه لحاظ اقتصادی فاضلاب جمع آوری شود تصریح کرد: جمع فاضلاب موجب می شود پس از تصفیه فاضلاب به انهار و زمین های کشاورزی وارد شود و مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آبفا گلستان از اجرایی شدن طرح فاضلاب در شهرهای کردکوی، بندر گز و بندرترکمن خبر داد وافزود: سال های گذشته شبکه فاضلاب در این شهر ها انجام و لوله کذاری نیز صورت گرفته است و در گرگان هم 220 کیلومتر لوله گذاری وهفت کیلومتر خط انتقال اجرایی شده وعدول اول به بهره برداری رسیده است.
وی در ادامه بیان داشت: در گنبد 70 کیلومتر لوله گذاری وخط انتقال نیز اجرا شده است وتصفیه خانه در مرحله مناقصه است و در آزادشهر نیز 40 کیلومتر لوله کذاری و چهار کیلومترخط انتقال انجام شده است ودر مرحله انتخاب پیمانکار است.
وی افزود: در علی آباد کتول نیز یک بخش کار انجام شده است و110میلیارد ریال نیزاز محل فاینانس که مصوب دولت در سفر سوم بوده تامین اعتبار شده است.
وی در خصوص شهر آق قلا نیز گفت: در این شهر نیز 250 میلیارد ریال از محل فاینانس و 20میلیارد ریال نیز از محل منابع دولتی تامین اعتبار شده است که در مرحله مناقصه است.
علیمرادی همچنین در ادامه با اشاره به گرفتن مجوز آب شیرین کن برای سه شهر گلستان در سفر سوم گفت: برای سه شهر بندر ترکمن، بندر گز وگمیشان ونوکنده مجوز گرفته شد وقرار است از طریق B.O.O به مناقصه برویم.
وی اظهار داشت: آب شیرین کن موضوع جدیدی است که امیدواریم در شهرهایی که در استان با مشکل کیفیت آب رو به رو هستیم بتوانیم از منابع آب شور با این تکنولوژی استفاده کنیم.
وی افزود: هم اکنون مجوز آب شیرین گن شهر بندر گز قطعی شده است.
نظر شما