به گزارش خبرگزاری مهر، انوشیروان کاظمی به میزان بارندگی در سال زراعی اشاره کرد و افزود: برخی بر این تصور هستند که میزان بارندگی در سال زراعی در حد نرمال یا نزدیک به نرمال بوده در حالیکه بارندگی سال جاری 14 درصد با کاهش همراه بود و اگرچه در برخی از مناطق یا فصول بارندگی بارندگی مناسبی داشتیم اما نباید تصور کرد که مشکلات خشکسالی فارس رفع شده است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش هواشناسی استان فارس، شروع بارندگیهای سال زراعی 90-89 در دی ماه سال 89 رخ داد و این در زمانی است که ریشه گیاه در خواب بوده و احتیاج به آب کمتری دارد و از سوی دیگر در ماه های فروردین و اردیبهشت سال 90 بارندگیهای اندکی به وقوع پیوست که از نظر کشاورزی این میزان بارندگی غیر موثر شناخته می شود.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تصریح کرد: چنین پراکنشهای نامناسبی سبب وارد آمدن خسارت به بخش کشاورزی استان شد که بر اساس گزارشها در خوشبینانه ترین حالت میزان گندم مازاد بر مصرف استان به کمتر از 1.5 میلیون تن خواهد رسید که این امر حکایت از خسارت سنگین در اثر خشکسالی دارد.
کاظمی تاکید کرد: در حال حاضر فارس با افت شدید آبهای سطحی و زیرزمینی رو به رو است و می طلبد که با همکاری تمامی مسئولان اعتبارات لازم به منظور انجام طرح های زیربنایی در جهت رهایی این ستان زرخیر از بحرانهای موجود اخذ شود.
نظر شما