به گزارش خبرنگار مهر، احمد فاضلیان صبح شنبه در جلسه شورای حفاظت اراضی ملی با بیان این که در بخش جنگل ها با مشکل حادی در استان مواجه نیستیم، گفت: مهم ترین مشکل ما در بخش اراضی ملی و منابع طبیعی، مربوط به مناطق ییلاقی مانند زیارت، درازنو، جهان نما و دهنه محمدآباد است که متاسفانه در برخی از این نقاط رشد ساخت و ساز با ارائه خدمات از سوی دستگاه های اجرایی صورت می گیرد.
وی با هشدار به مدیران دستگاه های اجرایی، از آنان خواست، از ارائه هر گونه خدمات نظیر آب، برق، گاز یا تلفن به واحد هایی که به صورت غیرقانونی در مناطق ییلاقی احداث می شوند، خودداری کنند.
عدم اجرای 30 حکم قلع و قمع بنای غیرمجاز
رئیس شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در بخش دیگری از سخنان خود تاخیر در اجرای آرای صادر شده در کمیسیون 99 استان را از دیگر مشکلات در بخش برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در استان عنوان کرد و گفت: 30 حکم قلع و قمع بنای فاقد مجوز در اراضی ملی استان در این کمیسیون صادر شده است که به دلیل مشخص نبودن متولی این کمیسیون در استان، هنوز اجرایی نشده است.
احمد فاضلیان از استاندار به عنوان بالاترین مقام اجرایی استان خواست، با مشخص کردن متولی این کمیسیون در استان و اجرایی شدن آرای صادر شده، روند ساخت و ساز های غیرمجاز در اراضی ملی و منابع طبیعی استان را کند تر کنند.
وی در ادامه افزود: دستگاه قضایی استان با سیاستگذاریهای لازم در شورای حفاظت از منابع طبیعی، متولیان امر را متوجه وظایف شان می کند و با تذکر دادن و بازدیدهای میدانی بر کار آنها نظارت دارد.
فاضلیان با بیان این که 60 درصد از مساحت استان را منابع طبیعی تشکیل می دهند که نگهداری و حفاظت از آن یک مسئولیت همگانی است. افزود: دستگاه قضایی به تنهایی نمی تواند در بحث برخورد با تخریب اراضی ملی و منابع طبیعی موفق عمل کند و باید در این راه دستگاه های اجرایی و مردم نیز همراهی کنند.
صدور سند برای 80 درصد اراضی ملی گلستان
وی در بخش دیگری از سخنان خود از صدور سند مالکیت برای 80 درصد اراضی ملی استان خبر داد و گفت: با صدور سند مالکیت از تجاوز افراد حقیقی و حقوقی به این اراضی جلوگیری می شود.
وی تصریح کرد: برای 20 درصد بقیه اراضی ملی استان نیز پس از رفع مشکلات فنی سند مالکیت به نام دولت صادر می شود.
فاضلیان با ثروت ملی خواندن منابع طبیعی گفت: در شورای حفاظت از منابع طبیعی تلاش می شود تا این ثروت عظیم حفظ شود و هدف این شورا بیشتر اینست که متولیان را متوجه امر کنیم.
وی افزود: برای حفاظت از منابع طبیعی استان راهکارهایی چون بهره برداری تخصصی و متناسب با پتانسیل موجود در عرصه، پیشگیری، تهیه وسایل اطفاء حریق، استفاده از تکنولوژی های روز دنیا، فرهنگسازی و اصلاح قوانین وجود دارد.
نظر شما