۱۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۱۳

مشارکت ایران برای ارتقای مکانیزاسیون بخش کشاورزی رومانی

مشارکت ایران برای ارتقای مکانیزاسیون بخش کشاورزی رومانی

تبریز - خبرگزاری مهر: کشور رومانی از شرکت تراکتورسازی ایران درخواست کرد تا در افزایش مکانیزاسیون بخش کشاورزی این کشور مشارکت و همکاری کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نماینده استاندار براشوو کشور رومانی در حاشیه بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: تراکتورسازی ایران از چند روش می تواند در رومانی برای افزایش سطح مکانیزاسیون کشاورزی اقدام کند که از جمله می توان به فروش تراکتورهای تولید در خطوط تولیدی در ایران، راه اندازی خط تولیدی در خود کشور رومانی، همکاری برای راه اندازی دوباره کارخانه تراکتورسازی رومانی و یا انتقال تکنولوژی به واحدهای تولیدی که هم اکنون به صورت محدود اقدام به تولید تراکتور می کنند.

دانیال بردر افزود: بعد از بحران اقتصادی که دنیا و اروپا را فرا گرفت زمینهای کشاورزی رومانی به قطعات بین پنج تا هفت هکتار تبدیل شد و نیاز عمده به تراکتورهایی سبک و با توان بین 47 تا 75 اسب بخار را دو چندان کرد که در حال حاضر عمده ترین و مهمترین تولیدات تراکتورسازی ایران نیز مربوط به این نوع محصولات است.

وی نیاز به تراکتور سنگین را در کشورش بسیار ناچیز دانست و گفت: این نیاز نیز به راحتی و با توجه به قابلیتهای موجود می تواند از طریق تراکتورسازی ایران تامین شود.

بردر اضافه کرد: هم اکنون تقاضای بازار رومانی سالانه به بیش از یک هزار دستگاه تراکتور می رسد که در صورت همکاری تراکتورسازی و افزایش سطح مکانیزاسیون این رقم به بیش از چندین برابر خواهد رسید.

معاون هماهنگی بازرگانی کشور رومانی در عین حال بر افزایش مراودات اقتصادی بین ایران و کشورش در همه زمینه ها تاکید کرد و گفت: ایجاد اتاق بازرگانی مشترک بین ایران و رمانی می تواند در ارتقاء ارتباطات و زمینه سازی برای تبادلات منطبق با شرایط و قوانین بین دو کشور مفید و موثر واقع شود.

وی از تقاضای کشور تابعش برای گسترش ارتباطات در همه زمینه ها در بلند مدت بین ایران خبر داد و گفت: برای این منظور باید بررسی زمینه های همکاری مشترک، محدودیتها و موانع موجود در این زمینه بین دو کشور در اولویت کاری هر دو کشور قرار گیرد که تاکنون در این مورد مذاکرات مفیدی بین مقامات دو کشور صورت گرفته و حضور و بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی و شهر تبریز و شرکت در همایش سرمایه گذاری در این شهر نیز در این جهت بوده است.

وی با اشاره به وجود دانشگاهی صنعتی در استان براشوو که بسیاری از متخصصان و مهندسین ایرانی بخصوص از مجموعه تراکتورسازی در سالهای نه چندان دور تخصص خود را از آنجا دریافت کرده اند، گفت: این دانشگاه نیز می تواند زمینه بسیاری از همکاریها بین دو کشور باشد.

گفتنی است، رومانی با جمعیتی بالغ بر 22 میلیون نفر، زمینهای کشاورزی با خاک مناسب برای فرآوری انواع محصولات کشاورزی، شرایط اقلیمی و آب و هوایی مناسب برای کشاورزی، کشوری مناسب برای سرمایه گذاری با توجه به تاثیراتی که رکود اقتصادی سالهای اخیر جهان در آن گذاشته به نظر می رسد.

یادآور می شود، در هشت آگوست 1966 مطابق با 17 مرداد 1345 موافقت‌نامه همکاریهای فنی و اقتصادی ایران و رومانی در تهران به امضاء رسید که بدنبال این موافقت نامه قرارداد تأسیس کارخانه تراکتورسازی در تاریخ 27 سپتامبر 1967 مطابق با پنج مهر 1346 بین وزارت اقتصاد ایران و شرکت بازرگانی اینداستدیال اکسپورت رومانی منعقد و مقرر شد طرح کارخانه تراکتورسازی در سه مرحله برای ساخت انواع تراکتورهای مدل 450U, 650U و 651U یک دیفرانسیل و دو دیفرانسیل به تعداد 10 هزار دستگاه در سال دنبال شود.

کد خبر 1348974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha