علی جان صادق پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تعداد 12 شهر و 68 روستا در قالب 100 هزار انشعاب آب شرب و 13 هزار مشترک انشعاب در بخش فاضلاب تحت پوشش این شرکت هستند.
وی بیان کرد: هم اکنون آب مصرفی این شهرها و روستاها از طریق52 حلقه چاه فعال و سه دهنه چشمه تامین می شود.
صادق پور اظهار داشت: به رغم اینکه کهگیلویه و بویراحمد 10 درصد منابع آبی کشور را دارد اما متاسفانه به دلیل شرایط خاص آب و هوایی هنوز در برخی از مناطق استان مانند شهر " لیکک " در شهرستان " بهمئی " با مشکل کم آبی مواجه هستیم.
وی افزود: با این حال قرار است از سد کوثر به شهر "لیکک" در شهرستان بهمئی آبرسانی شود و این پروژه در حال مطالعه و بررسی است و عملیات اجرایی آن امسال انجام می شود.
وی میزان هدروی آب در این استان را بالا عنوان کرد و گفت: برخی مشترکین روزانه 200متر مکعب آب مصرف می کنند در حالیکه میزان مصرف استاندارد آب 15 متر مکعب در شبانه روز است.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان فرسودگی شبکه های توزیع آب را از دیگر عوامل هدرروی آب عنوان کرد و بیان داشت: بیش از 260 کیلیومتر شبکه آبرسانی در استان وجود دارد که سالانه 60 کیلومتر از آن بازسازی و نوسازی می شود.
صادق پور یادآور شد: با این حال پس از اجرایی شدن قانون هدفمند کردن یارانه ها شاهد کاهش 10 درصدی مصرف آب در استان بوده ایم.
برخی نقاط این استان در حالی با مشکل کم آبی مواجه شده اند که به گفته کارشناسان، میزان آبهای جاری کهگیلویه و بویراحمد در سال حدود هشت میلیارد و 500 میلیون مترمکعب است که از این میزان شش میلیارد و 500 میلیون مترمکعب آن از استان خارج می شود.
با وجود این به گفته مسئولان مطالعات احداث 22 سد کوچک و بزرگ در استان در دست انجام است که با اتمام آنها مشکل آب برخی مناطق استان رفع می شود.
نظر شما