۱۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۲۶

بهروز خبر داد:

بومی سازی فناوری پلاک خوان در کشور

بومی سازی فناوری پلاک خوان در کشور

مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک تهران با اشاره به اجرای طرح پایلوت فناوری پلاک خوان (MPR) در تهران، گفت: پایلوت این فناوری به منظور کنترل ترافیک در کشور اجرایی شد و با بومی سازی به صورت عمومی مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، مهندس حجت الله بهروز پیش از ظهر امروز یکشنبه در مراسم افتتاحیه کارگاه تخصصی حمل و نقل پایدار با اشاره به عملکرد کنترل طرح ترافیک توسط دوربین ها در تهران افزود: تهران شهری با 8 میلیون نفر جمعیت و 640 کیلومتر مربع مساحت است و شانزدهمین شهر از لحاظ جمعیت در بین کلان شهرهای دنیا است.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران با بیان اینکه ترافیک روزانه تهران توسط بین 5/3 میلیون خودرو و 5/2 میلیون موتور سیکلت ایجاد می شود، اظهار داشت: حدود 6/15 میلیون سفر در تهران اتفاق می افتد که معادل 20 میلیون جابجایی در شهر است.

وی به بیان تاریخچه ای از محدوده طرح ترافیک در تهران اشاره و اظهار کرد: ایده این طرح از سال 1979 مطرح شد و با اجرای این طرح می توان گفت تهران جزء اولین شهرهایی در دنیا بود که محدودیتی برای ورود خودروها به قسمتی از شهر ایجاد کرد.

بهروز ادامه داد: در راستای اجرایی شدن این طرح ، استفاده از تکنولوژی های نوین برای کنترل ورود و خروج  به محدوده مرکزی شهر مورد استقاده قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک ترافیک تهران یادآور شد: در این محدوده 103 معبر ورودی و خروجی  وجود دارد که بیش از 450 هزار تردد در روز انجام می شود و از این تعداد نیز 170 هزار تخلف صورت می گیرد که در واقع7/37 درصد متخلف وارد محدوده می شوند.

بهروز با اشاره به فناوری های برتری که در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: استفاده از روش اتوماتیک پلاک خوان، RFID  و GPS به شکل مدل سازی به کاربرده شد، همچنین روش MPR به عنوان یک روش ارزان مورد استفاده قرار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: با اجرای پایلوت سیستم پلاک خوان در کشور و اصلاح و بومی سازی آن این فناوری در جهت کنترل ترافیک در کشور کاربردی شده است.

کد خبر 1350149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha