به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد صباغی عصر روز گذشته در حاشیه برگزاری سمینار حمایت های قانونی تجاری سازی یافته های پژوهشی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه با 47 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی قرارداد همکاری به امضا رسیده است، افزود: بر اساس این قراردادها به برخی از مراکز و دانشگاه ها تا سقف 2 میلیارد تومان بودجه های پژوهشی اعطا شده است.
معاون توسعه صنایع پیشرفته سازمان گسترش با اشاره به رویکرد این سازمان در حمایت از پروژه های تحقیقاتی، اظهار داشت: سازمان گسترش و نوسازی درصدد است تا دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی را به سمت اجرای پروژه های کلان ملی هدایت کند که قابلیت تجاری سازی داشته باشند.
وی ادامه داد: این امر سبب می شود که پروژه های کلان در قالب کنسرسیومی از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی اجرایی شود که به باور ما این نوع همکاری به تجاری سازی فناوریها منجر می شود.
صباغی خاطر نشان کرد: بر اساس این رویکرد تا ابتدای سال جاری 10 میلیارد تومان با مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها قرارداد همکاریهای مشترک به امضا رسید و پیش بینی می شود تا پایان تابستان سال جاری حجم قرار دادها به 25 میلیارد تومان برسد.
صباغی به نحوه حمایت های این سازمان از پروژه های تحقیقاتی اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر تفاهم نامه ای با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسیده است که بر اساس آن در صورتی که پروژه ای به سازمان ارسال شود با مشارکت وزارت علوم و معاونت علمی پیگیری خواهد شد.
به گفته وی به این ترتیب علاوه بر جلوگیری از موازی کاریها، افرادی که در زمینه خاص تخصص دارند به کنسرسیوم مربوط برای همکاری در پروژه های تحقیقاتی معرفی می شوند.
معاون توسعه صنایع پیشرفته سازمان گسترش همچنین به نقش این سازمان در روند اجرای پروژه های کلان ملی اشاره و خاطر نشان کرد: این سازمان زمانی که گسل اقتصادی میان عرضه و تقاضا ایجاد شده باشد ورود پیدا می کند و خدماتی را جهت تجاری سازی نتایج تحقیقات ارائه می دهد.
نظر شما