به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم طغرلی بعدازظهر دوشنبه در نشست مطبوعاتی بیان داشت: بخشی از مرغ مورد نیاز استان در ماه مبارک رمضان توسط اداره بازرگانی و قسمتی از آن توسط بخش خصوصی وبخش دیگر نیز توسط واحدهای مرغداری استان تامین خواهد شد.
طغرلی تاکید کرد: با توجه به اینکه سقف جوجه ریزی ماهانه واحدهای مرغداری در شرایط عادی است در عرضه این فرآورده مشکلی وجود نخواهد داشت ضمن اینکه ذخیره سازی لازم جهت تامین گوشت مرغ مورد نیاز بازار در ایام ماه مبارک رمضان انجام خواهد شد و از این بابت جای هیچ نگرانی نیست.
وی با اشاره به اینکه نیاز استان به گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان بیش ازدو هزارتن است که یک هزار تن آن توسط مرغداری استان تولید می شود، ادامه داد: بقیه گوشت مورد نیاز استان از طریق اداره بازرگانی وبخش خصوصی ذخیره وتامین خواهد شد.
به گفته وی گوشت تولیدی آن دسته از واحدهای مرغداری که از اواخر خرداد تا اواخر تیرماه جوجه ریزی داشته اند قابل عرضه در ماه مبارک رمضان به بازار است.
طغرلی عنوان کرد: تعداد واحدهای مرغداری که گوشت تولیدی آنها در ماه رمضان به بازار عرضه خواهد شد فعلا 20 واحد با ظرفیت پرورش 200 هزار قطعه جوجه گزارش شده و پیش بینی می شود که این تعداد تا پایان تیرماه افزایش یابد.
243 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت پرورش چهار ونیم میلیون قطعه در هر دوره در استان موجود است و عمده مرغداریهای استان در شهرستان بستک واقع شده است.
نظر شما