به گزارش خبرنگار مهر، امیر نظری ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان افزود: اعتبار لازم برای این منظور 7 میلیارد و 244 میلیون ریال است که در صورت عدم تأمین این اعتبار باید از هر دانشآموز مبلغ هفت هزار و 900 تومان دریافت شود تا حقالزحمه عوامل اجرایی تأمین شود.
نظری با اشاره به اجرای طرح ساماندهی زمان آموزش در دوره ابتدایی از سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: در این طرح که در اسفندماه سال گذشته جهت اجرا به استانها ابلاغ شده است، بخشی از الگوی اجرایی به استانها محول گردید.
وی تقویت انگیزه و نشاط دانشآموزان برای یادگیری گسترش فعالیتهای پرورشی و فوقبرنامه برای رشد همهجانبه تربیتی دانشآموزان و تقویت ارتباط مدرسه و خانواده و تحکیم تعامل عاطفی دانشآموزان با خانواده را از جمله اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: فراهم کردن زمینه ارتقاء تحصیلی و شایستگیهای حرفهای و علمی معلمان و ارتقاء کیفیت آموزش، از دیگر اهدافی است که با اجرای صحیح این طرح محقق خواهد شد.
نظری در خصوص چگونگی اجرای طرح ساماندهی زمان آموزش در دوره ابتدایی گفت: این طرح با اجرای 800 جلسه آموزشی در طول سال تحصیلی، تدوین و اجرای 25 جلسه آموزشی در 5 روز اول هفته محقق میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان افزود: بهدلیل کمبود فضای آموزشی استاندارد، این طرح قابلیت اجرای صد در صد در سطح استان را ندارد و فعلاً 79 درصد از مدارس ابتدایی استان آنهم در نوبت صبح فعالیت خواهد کرد.
نظری به ارائه گزارشی از عملکرد این دستگاه در سه ماهه نخست امسال پرداخت و گفت: کسب رتبه اول توسط آموزش و پرورش استان در نظام آراستگی، برگزاری مراسم اعتکاف دانشآموزی و حضور دو هزار دانشآموز در این مراسم و آمادگی برای حضور در نمایشگاه "زنجان در مسیر توسعه"، از جمله اقدامات صورت گرفته توسط این دستگاه است.
وی با اشاره به برگزاری آزمون تعیین تکلیف معلمان حقالتدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در سوم تیرماه سالجاری افزود: این آزمون با حضور 976 داوطلب برگزار شد که نتایج آن تا پایان تیرماه اعلام میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان از گردهمایی مدیران مجتمعهای آموزشی در اول مردادماه امسال خبر داد و افزود: در حال حاضر طرح بصیرت فرهنگیان بهمنظور بصیرتافزایی و ارتقاء بینش دینی و سیاسی فرهنگیان در حال اجراست.
نظری با بیان اینکه شعار دولت در سالجاری "یک جوان، یک حرفه، یک شغل" است، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش برای هماهنگی با این شعار قصد دارد آموزشهای فنی و حرفهای خود را از 40 درصد به 50 درصد افزایش دهد و به همین منظور 20 درصد از کل اعتبارات تملک دارایی باید صرف خرید تجهیزات شود که لازم است این موضوع به فرمانداران ابلاغ شود.
وی با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته در خصوص غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان، گفت: این برنامهریزی در 7 محور اعم از قرآن و عترت، ورزش و گردشگری، علمی و پژوهشی، توانمندسازی و مهارتآموزی صورت گرفته است.
نظر شما