به گزارش خبرگزاری مهر، این اثر از سری کتابهای مرجع و راهنمای انتشارات راتلج است و به عنوان راهنمایی برای مطالعات مربوط به هویت است.
این راهنما به بررسی و تحلیل هویت در علوم اجتماعی میپردازد. همچنین این اثر به دنبال این است تا دستور کار جدیدی برای مطالعات مربوط به هویت در قرن بیست و یکم ارائه دهد.
نظریههای اصلی مربوط به هویت از نظریههای سنتی گرفته تا نظریههای پست مدرن در این اثر مورد بررسی قرار گرفتهاند. همچنین رهیافتهای مربوط به تحلیل روانی و فمنیستی درباره هویت نیز در این اثر بررسی شده اند.
هویتهای جنسی، قومی، ملی، جهانی، نژادی و هویتهای مجازی در این اثر مورد توجه بودهاند. یکی از موضوعات جالب توجه درباره هویت که این اثر به آن پرداخته مناظره میان هویت- سیاست و نتایج فرهنگی ناشی از آن است.
این مباحث میان مخالفان جهانی شدن و طرفداران محیط زیست و طرفداران حقوق بشر وجود دارد. باید توجه داشت که فرهنگ هویت- سیاست در حال باز تعریف فضای عمومی سیاسی است.
با توجه به این موضوع این سؤال مطرح است که آینده سیاست با توجه به تأکید و چرخش آن به سمت هویت چه خواهد بود. این اثر با رویکردی میان رشتهای درصدد پاسخگویی به سؤالاتی اینچنینی است.
هویت از دیدگاه رشتههایی چون روانشناسی، سیاست، مطالعات فرهنگی، جامعه شناسی و تاریخ مورد توجه این اثر است. این اثر با عنوان "راهنمای راتلج درباره مطالعات هویتی" از سوی انتشارات راتلج منتشر شده است.
نظر شما