۱۱ آذر ۱۳۸۳، ۱۲:۲۷

يك كارشناس مسكن و شهرسازي در گفت و گو با "مهر":

دير بازده بودن سود ، تمايل سرمايه گذاري را در بخش مسكن كاهش داده است

ورود سرمايه بصورت سنجيده و مناسب به بخش مسكن علاوه بر كاهش واسطه گري ، زمينه افزايش كيفيت و استاندارد توليد و ايجاد سرمايه پايدار را فراهم خواهد آورد .

يك كارشناس مسكن وشهرسازي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب افزود: با توجه به اينكه در حال حاضر بيشترسرمايه گذاري ها تابع سود آوري زودرس است متاسفانه در بخشهاي توليدي كشور مانند مسكن،  سرمايه به روش درست   انتقال نمي يابد .
عليرضا شاكري  توزيع نامناسب سرمايه را يكي ديگر ازمشكلات اين بخش دانست و تاكيد كرد: درسالهاي اخيرتمايل سرمابه گذاران به  سرمايه گذاري دربخش هايي كه سود زودرس دارند افزايش يافته است به گونه اي كه اين امرموجب تحريك بازارهايي همچون دلار و ارز شده است .
وي  گفت:  اجراي سياستگذاريهاي كارآمد در اقتصاد كلان و لزوم توجه به بخشهاي توليدي  موجب پايداري  سرمايه در بخش مسكن مي شود .
شاكري درمورد علت استقبال نكردن موسسات مالي و اعتباري كشور از سرمايه گذاري در بخش مسكن تاكيد كرد: سرمايه گذاري در ساخت و ساز كشوربه دليل دير بازده بودن اين بخش در مقايسه با ساير بخشها از سوي موسسات مالي و اعتباري مورد استقبال قرار نمي گيرد .
وي افزود: زماني كه بانكها سود ناشي از سرمايه گذاري خود را خيلي سريع از سرمايه گذاري در بخش بازرگاني و ورود و خروج كالا دريافت مي كنند ديگر نيازي به سرمايه گذاري در بخش مسكن ندارند .
کد خبر 135419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha