به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد عبداللهی بعدازظهر دوشنبه در جمع دبیران ستاد اقامه نماز دستگاههای اجرایی استان در بندرعباس یکی از راهکارهای ترویج نماز در جامعه را بهره گیری و ایجاد شبکه های اجتماعی در این بخش عنوان کرد و افزود: در سال گذشته با هزینه کرد حدود یک میلیارد تومان در حوزه نماز، یک میلیون و 750 هزار نفر تحت پوشش برنامه های این ستاد قرار گرفتند.
وی پرهیز از جزیره ای عمل کردن دستگاهها و حرکت برنامه ای و هدفمند را ازجمله مهمترین برنامه های این ستاد در راستای ترویج و گسترش فریضه نماز عنوان کرد.
معاون ستاد اقامه نماز کشور گفت: با توافقنامه ها و تفاهمنامه های خوبی که با دستگاههای مختلف امضا شده تلاش می شود برنامه ها از حالت جزیره ای خارج شده و هدفمند دنبال شود تا در سالهای آینده امکان ارزیابی بهتر فراهم شود.
وی در ارزیابی وضعیت فعلی کشور در بخش نماز گفت: خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده در این بخش، مدیران کشور دغدغه و حساسیت ویژه ای به این امر پیدا کرده اند به طوریکه امروز هیچ اداره ای وجود ندارد که نمازخانه نداشته باشد و تمامی دستگاههای اجرایی از ادارات کوچک تا دانشگاهها و مکانهای نظامی این مهم وجود دارد.
وی گفت: تا سه سال پیش در بسیاری از پارکها و بوستانها مکانی برای اقامه نماز وجود نداشت که با پیگیری جدی که انجام شده امروز قریب به اتفاق این مکانها و حتی پارکهای جنگلی از نعمت نمازخانه بهره مند شدند.
عبداللهی به اقدامات انجام شده در بخش سخت افزاری ترویج نماز اشاره کرد وافزود: امروز بیش از هزار و 800 عنوان کتاب در گروههای سنی مختلف در حوزه نماز وجود دارد که توانسته بخشی از خلاء این حوزه را پر کند.
معاون ستاد اقامه نماز کشور تاکید کرد: در کنار آن، دهها سایت وجود دارد که نسبت به ترویج فرهنگ نماز فعالیت می کند.
معاون ستاد اقامه نماز کشور یکی از کمبودهای این بخش را نبود کتاب رمان و داستان در حوزه نماز عنوان کرد و از مدیران فرهنگی استان خواست با برپایی مسابقاتی این خلاء مهم را پر کنند.
نظر شما