به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه سه شنبه سالن اندیشه کتابخانه امیرکبیر میزبان مدیرکل کتابخانه هایعمومی استان و جمعی از مسئولین بود.
در ابتدای مراسم خسرو عباسی، مسئول کانون ادبی کتابخانه های عمومی استان البرز ایجاد کانون را نشان از بذل توجه مدیرکل کتابخانه های عمومی استان و مسئولین دانست و با اشاره به اینکه این مرکز فعالیت غیر رسمی خود را از چند ماه قبل شروع کرده اظهار امیدواری کرد که در محیط فراهم شده شعر و داستاننویسی البرز به جایگاه واقعی خود دست یابد.
وی افزود: این کانون از دل ادبیات کرج و افرادی که در این حیطه فعالیت می کنند به وجود آمده و تداوم آن نیازمند حمایت و مساعدت مسئولین و همت علاقمندان به ادبیات است.
در ادامه رمضانعلی محسنی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان البرز با تاکید بر ضرورت نقد آن را راهی برای کشف استعدادهای هنری دانست و حضور در کانونهای ادبی را لازمه آن عنوان کرد.
وی تاثیر شعر و ادبیات ررا در انتقال فرهنگ عمیق توصیف و بیان کرد: زبان هنر و به عبارتی زبان شعر و ارتباطی که از طریق آن برقرار می شود در انتقال فرهنگ خیلی سریع، آسان و عمیق است.
رمضانخانی اظهار کرد: کانونهای ادبی را باید توسعه داد تا علاقمندان با شرکت در کانونها اصول را بیاموزند.
وی در پایان ابراز کرد: اساسا انسان برای اندیشیدن آفریده شده است و برای این منظور راهی جز کتابخوانی نیست.
شاهنامه خوانی توسط یکی از اساتید شاهنامه خوانی، داستانخوانی و شعرخوانی اعضا کانون ادبی از بخشهای دیگر مراسم بود.
در پایان برنامه از لوگوی کانون ادبی کتابخانه امیرکبیر کرج رونمایی شد.
برگزاری نشستهای نقد رمان وداستان، شب شعر و کارگاههای آموزش شعر، داستاننویسی، بازخوانی متون کهن نثر و شعر فارسی، شاهنامه خوانی، حافظ شناسی و مثنوی خوانی از فعالیتهای این کانون است.
نظر شما