به گزارش خبرنگار مهر، هادی منصوریان ظهر پنج شنبه در کارگاه آموزشی مدیریت مصرف اظهارداشت: قبل از اجرای هدفمند کردن یارانهها 76.5 درصد مشترکان زیر الگوی مصرف برق بودند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 240 هزار و 83 مشترک برق در خراسان جنوبی وجود دارد، ادامه داد: از این میزان بالغ بر 131 هزار و 480 نفر مشترک شهری و 54.8 درصد کل مشترکان برق استان را تشکیل می دهند.
منصوریان بیان کرد: مشترکان روستایی بالغ بر 105 هزار و 76 مشترک معادل 43.8 درصد و مشترکان سنگین بالغ بر سه هزار و 527 مشترک معادل 1.4 درصد را تشکیل می دهند.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه مشترکان خانگی بالغ بر 84.2 درصد مشترکان در سطح استان را تشکیل می دهند، افزود: مشترکان عمومی 3.8 درصد، بخش کشاورزی با 1.4 درصد، صنعت با 0.5 درصد، سایر مصارف 9.1 درصد و روشنایی معابر یک درصد است.
منصوریان با اشاره به تفکیک مصرف برق مشترکان گفت: بخش کشاورزی با 36 درصد، بخش خانگی با 23 درصد، بخش صنعتی با 21 درصد، بخش عمومی با 12 درصد، بخش مشترکان سایر مصارف با چهاردرصد و بخش روشنایی معابر با چهار درصد بیشترین و کمترین میزان مصرف برق را دارا هستند.
وی ادامه داد: بر اساس تفکیک نوع انشعاب مشترکان سنگین با 61 درصد، شهری با 28 درصد و بخش روستایی با 11 درصد را به ترتیب بیشترین و کمترین مصرف را دارند.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه متوسط مصرف برق مشترکان خانگی در کشور دو هزار و 843 کیلو وات ساعت است، افزود: این در حالی است که این رقم در خراسان جنوبی در سال 89 حدود یک هزار و 418 کیلو وات ساعت بوده است.
منصوریان با بیان اینکه متوسط برق مصرفی هر ماه خانواده در خراسان حنوبی 118 کیلو وات ساعت است، ادامه داد: این در حالی است که متوسط برق مصرفی در کشور 237 کیلو وات ساعت است.
وی انتخاب درست و آگاهانه مردم در هنگام خرید وسایل خانگی، آشنا ساختن مصرف کنندگان با میزان کارایی و بازدهی وسایل برقی، بهینه سازی و کاهش مصرف و هزینه انرژی در خانوارها، کاهش آلودگی محیط زیست را از مهم ترین فواید استفاده از برچسب انرژی دانست.
نظر شما