۲۴ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۱۷

انوری زاده:

جذب 14 هزار مشاور حقوقی ظلم آشکار به جامعه وکالت بود

جذب 14 هزار مشاور حقوقی ظلم آشکار به جامعه وکالت بود

اصفهان – خبرگزاری مهر: نماینده اسکودا گفت: 14 هزار مشاور حقوقی که جذب سازمان دادگستری شدند طبق کدام ضابطه و قانون صورت گرفته و این ظلمی آشکار به جامعه وکالتی است که 15 سال استخدام وکیل نداشته اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی انوری زاده در بیست و چهارمین مراسم تحلیف وکلای استانهای اصفهان و چهار محال و بختیاری با بیان اینکه وکلا سرمایه های عدالت یک کشور هستند و حفظ شان آنها از اهمیت زیادی برخوردار است، اظهار داشت: جای بسی تاسف دارد که اخیرا در گوشه و کنار اشخاصی با غرض یا بی غرض به وکلای دادگستری اهانت می کنند و توهین به وکلای دادگستری را ترویج می دهند.

وی افزود: این افراد که مقاصد آن ها برای ما مشخص نیست در مراسم  مختلف علیه وکلای دادگستری سخنرانی می کنند و هر چه در چنته دارند برای تخریب و تحریف وکیلان بیرون می ریزند.

وکلای دادگستری 90 سال است مورد هجمه قرار می گیرند

نائب رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران با اشاره به اینکه وکیل دادگستری 90 سال است از سوی افراد مختلف در صدا و سیما و مطبوعات و مجامع مختلف مورد هجمه قرار می گیرد، اضافه کرد: در این بین وکلای دادگستری با سعه صدر و متانت ،  مصالح اجتماعی را بر مصالح فردی و مصلحت قوه قضاییه را بر مصالح خود مقدم می دارند.

وی ادامه داد: اخیرا در تهران همایشی با عنوان اخلاق وکالت از سوی مشاوران حقوقی قوه قضاییه برگزار شده که در این مراسم مسئول این تشکیلات سخنانی را بیان کرده که بوی تخریب و تحریف وکلای دادگستری را می دهد.

انوری زاده افزود: سخنران این مراسم در سخنانی ایراد کرده که وکیلان دادگستری قبل از انقلاب اسلامی منفعل عمل می کردند و هیچ گاه استقلال خود را جشن نمی گرفتند اما پس از پیروزی انقلاب جشن هایی را به عنوان استقلال می گیرند به گونه ای که عرق شرم بر پیشانی نشسته و باید از آن به جشن های کراوات و روسری های تا فرق سر رفته نام برد.

وی ن داشت: این سخنران در همایش اخلاق وکالت در بخش دیگری از سخنان خود که عنوان کرده از آنجایی که مدیریت کانون وکلا تا سال 79 در دست خانم ها بود لذا تا آن سال تنها 4 هزار و 200 نفر وکیل در کشور وجود داشت در حالی که امروز 33 هزار نفر در حرفه وکالت در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.

نماینده اسکودا در پاسخ به طرح چنین مسایلی اظهار داشت: سخنان این فرد از روی ناآگاهی و شاید غرض ورزی بوده و ما به شدت این مباحث را تکذیب می کنیم چرا که سوابق برگزاری جشن های استقلال در کانون وکلا از سال 1331 تا 1357 در باشگاه دانشگاه تهران یا کانون موجود است.

وی یادآور شد: از سال 59 تا سال 76 کانون دادگستری تمام پارچه در اختیار قوه قضاییه بوده و قوه قضاییه این کانون را اداره می کرده لذا جشن استقلالی نیز برگزار نمی شد.

انوری زاده اظهار داشت: اتحادیه وکلای دادگستری به تمامی وکلا تاکید می کند که بر اساس موازین عرفی، شرعی و اجتماعی لباس بپوشند و با لباسی که شان و منزلت این حرفه را حفظ می کند در مجامع حقوقی ظاهر شوند اما در سایر محل ها نوع پوشش و حجاب افراد به خود اشخاص و قوانین کشور مربوط است.

وی تصریح کرد: ایراد جملات گنگ، نامفهوم، بی مصداق و مجهول در همایشی آن هم با عنوان اخلاق وکالت در حضور چند صد نفر جای بسی سوال و ابهام دارد.

نماینده اسکودا ادامه داد: همچنین امروز 36 هزار وکیل در سراسر کشور به دفاع از حقوق مردم مشغول هستند و ذکر 33 هزار وکیل نشان از ناآگاهی سخنران دارد.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از انقلاب انتخاب وکیل دادگستری ضابطه مند بود، بیان داشت: اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی لایحه قانون انتخاب وکیل تغییر پیدا کرد و هیئتی سه نفره وکلا را تعیین می کردند که در اینجا ایراد به قوه قضاییه و ضابطه ای که آنها تعیین می کردند وارد است و حمله به وکلای دادگستری موضوعیتی ندارد.

نوری زاده اضافه کرد: چرا کمیسیون سه نفره 180 نفر وکیل تعیین کرد؟ تعداد بیشتری را انتخاب می کرد .کسی با این موضوع مشکلی ندارد.

وکیل بیکار تشکیلات قضایی را چون موریانه می خورد

وی در ارتباط با ماده 187 قانون جذب وکلا به سازمان دادگستری گفت:  14 هزار مشاور حقوقی که جذب سازمان دادگستری شدند طبق کدام ضابطه و قانون صورت گرفته و این ظلمی آشکار به جامعه وکالتی است که 15 سال استخدام وکیل نداشته اند.

نائب رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران با بیان اینکه در حال حاضر با وجود جمعیت 75 میلیون نفری ایران و دانشکده های متعدد حقوق در سراسر کشور وجود 36 هزار وکیل جوابگوی نیاز جامعه نیست، اظهار داشت: اگر این روش انتخاب وکیل ادامه پیدا کند وکیل بیکار گریبانگیر قوه قضایی می شود و تشکیلات قضایی را مثل موریانه می خورد.

وی تصریح کرد: اقدامات قوه قضاییه در خصوص ماده 187 قانون جذب مشاور حقوقی از سال 83 به بعد خلاف قانون است.
 

کد خبر 1359763

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha