محمود محمودزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 30 درصد از کل بافت فرسوده استان در شهر اصفهان قرار دارد که با ایجاد زیرساختهای لازم در این بافت و استفاده از ظرفیتهای موجود میتوان سبب افزایش چند برابری ظرفیت سکونت شهروندان شد.
وی ادامه داد: تعداد کل افراد معرفی شده به بانک برای دریافت تسهیلات نوسازی در بافت فرسوده سه هزار و 531 واحد بود که بیشترین متقاضیان با دو هزار و 387 واحد مربوط به شهر اصفهان هستند.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه مشارکت مردم نقش بهسزایی در احیای بافتهای فرسوده و توسعه شهری دارد، گفت: مساحت بافت فرسوده استان اصفهان بیش از هفت هزار و 142 هکتار از فضای شهری است که میتوان با سرمایهگذاری و جلب مشارکت این بافت را احیا و نوسازی کرد.
وی یکی از دلایلی که سبب استقبال مناسب متقاضیان برای بازسازی بافت فرسوده میشود، ارزش افزوده بالای این کار است به گونهای که به ازای هر واحد مسکونی فرسوده سه تا پنج واحد جدید ساخته میشود.
محمودزاده تصریح کرد: محدوده 33 شهر استان در طرح احیای بافت فرسوده مصوب شده است که بیشترین مساحت مربوط به شهر اصفهان با دو هزار و 157 هکتار است.
وی افزود: تخفیف 50 درصدی در صدور پروانه ساختمانی و اعطای تسهیلات 10 میلیون ریالی برای تخریب واحدهای فرسوده را از جمله امتیازات تشویقی دولت در این زمینه بوده است.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه در کل کشور 65 هزار هکتار بافت فرسوده وجود دارد که در قالب برنامه پنجم توسعه سالانه باید 10 درصد از اراضی بافت فرسوده شهری نوسازی و بهسازی شوند، گفت: هریک از متقاضیان واحدهای فرسوده میتوانند از تسهیلات 200 تا 250 میلیون ریالی بدون نیاز به سپردهگذاری با سود 12 درصد استفاده کنند.
نظر شما