به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام شیخ مصطفی باقری بنابی در نشست اعضای شورای فرهنگ عمومی بناب با بیان اینکه "هرچقدر برای اصلاح و پیشرفت بندگان خدا تلاش کنیم خداوند نیز همانقدر به ما لطف می کند"؛ اظهارداشت: باید باور کنیم که می توانیم با مقداری تلاش دلسوزانه قدمی برداریم که شهرستان بناب بعنوان الگو و نمونه برای سایرین معرفی شود.
وی لازمه تحول بزرگ فرهنگی در بناب را یکدلی و همکاری نزدیک همه مسئولین و ارکان مدیریتی شهرستان و کمر همّت آنان برای انقلاب فرهنگی دانست و تصریح کرد: اگر با نیت خدمت به دین خدا و کمک به بهبود اوضاع فرهنگی و اجتماعی تلاش کنیم ، قطعاً به نتیجه مطلوبی می رسیم.
باقری بنابی در ادامه تأکید کرد: با توجه به حاکمیت روح اتحاد و همسویی و همدلی در بین مردم و مسئولین شهرستان؛ می توانیم افکار و اعمال انحرافی را در جامعه تضعیف کنیم و برخی بدفرهنگی ها را به حداقل برسانیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی بناب همچنین با بیان اینکه«مهرورزی و وحدت و صمیمیت» دراصلاح امورات مسلمین تأثیرگذار است؛ گفت: با استفاده از دو ابزار« امـربه معـروف و نهـی از منکر» و همچنین عمل به گفته های خودمان می توانیم برای پیشرفت جامعه قدمهای موفق برداریم.
وی از مدیران و مسئولان شهرستان خواست برای اصلاح وضعیت حجاب، بازار، ارتباط دختران و پسران و بزهکاری های اجتماعی منطقه چاره اندیشی کنند.
باقری بنابی ادامه داد: اگربتوانیم مردم را متدین کرده و ایمان آنها را تقویت کنیم، آن وقت همه ارکان جامعه تقویت می شود واگر دیانت ضعیف باشد، آن وقت هر آفتی به جامعه راه پیدا می کند.
در ادامه این نشست رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بناب با اعلام اینکه در یک سال اخیر تعداد کانونهای مساجد این شهرستان از 8 کانون به 18 کانون افزایش یافته است و با مساعدتهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فعالیت می کنند؛ اظهارداشت: مدیران آنها نیز به دوره های آموزشی کشوری اعزام شده اند.
فریدون نبی قدیم تشکیل انجمن خیرین کتابخانه ساز در این شهرستان را ضروری دانست و گفت: با توجه به اینکه شهرستان بناب از لحاظ داشتن تعداد کتابخانه عمومی در محرومیت شدید به سر می برد، این اقدام می تواند به تأمین این نیاز مهم فرهنگی شهرستان کمک کند.
وی همچنین از مراکز آموزش عالی و آموزش و پرورش شهرستان به علت عدم تشکیل جلسات تعامل و همفکری حجاب و عفاف انتقاد کرد و از آنها خواست در اولین فرصت این جلسات را تشکیل دهند و مصوبات آن را به دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ارسال کنند.
فرماندار بناب نیز سخنران بعدی این نشست بود: در مجموعه ادارات دولتی شهرستان هیچ موردی از بدحجابی و یا روزه خواری تاکنون مشاهده و گزارش نشده است.
سعید برقی افزود: خوشبختانه برخلاف تبلیغات غلطی که در بیرون وجود دارد، ادارات دولتی شهرستان کاملاً سالم بوده و در مجموع وضعیت عمومی بناب به غیر از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی مطلوب و راضی کننده است و حتی کارگروه فرهنگ و حجاب شهرستان نیز در این زمینه فعال و جدی است.
نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی بناب خاطرنشان کرد: برای حل مشکل بدحجابی برنامه ریزی اساسی و زیربنایی علت یابی ریشه ای لازم است و در این راستا انتخاب اساتید و معلمان متعهد برای تربیت نسل جدید بسیار تأثیرگذار و مهم است.
در بخش پایانی جلسه؛ رئیس دادگستری بناب از آمادگی کامل دستگاه قضایی شهرستان برای مقابله با روزه خواری و تخلفات ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: به همین منظور و به احترام ماه مبارک رمضان شعبه ویژه ای برای رسیدگی به تخلفات این ماه با قاضی ویژه تشیکیل خواهد شد.
اقبالی نیا از نیروی انتظامی بناب خواست ضمن کنترل شدید غذاخوری ها و اماکن عمومی شهرستان از هرگونه تظاهر به روزه خواری توسط شهروندان جلوگیری کرده و متخلفان را به دادگستری معرفی کند.
به گفته وی؛ طبق ماده 638 قانون مجازات اسلامی برای افرادی که در انظار عمومی اقدام به روزه خواری کنند، تا 74 ضربه شلاق مجازات تعیین می شود.
رئیس دادگستری بناب با تأکید بر لزوم همکاری و تلاش مضاعف مراکز آموزش عالی و دانشگاهها برای حل مشکل بدحجابی در جامعه بیان کرد: دانشگاهی که تشکیلات مختلفی همچون دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشجویی دارد و چندین میز را در آن اداره تصاحب کرده اند، باید در برخورد با پدیده شوم بدحجابی جدی و قاطع باشد. در غیر اینصورت اگر پرونده ای در این خصوص به محاکم قضایی بیاید، طبق قانون و مقررات رسیدگی می کنیم.
نظر شما