۲۴ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۳

خزایی عنوان کرد:

ارتقای کیفی برنامه‌های صدا و سیما تنها با آموزش امکانپذیر است

ارتقای کیفی برنامه‌های صدا و سیما تنها با آموزش امکانپذیر است

سرعین - خبرگزاری مهر: قائم مقام برنامه ریزی و نظارت سازمان صدا و سیما ارتقا کیفی برنامه‌های صدا و سیما را تنها با توسعه آموزشهای مستمر و تخصصی امکان پذیر دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا خزایی ظهر جمعه در مراسم اختتامیه نشست تخصصی معاونان و مدیران حوزه برنامه ریزی و نظارت صدا و سیمای مراکز استانها در سرعین با تاکید بر نقش آموزش در ارتقا کیفیت برنامه‌ها، نظارت و برنامه ریزی را دو ارکان اصلی عرصه آموزش عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در این خصوص باید سرمایه گذاری مناسبی صورت گیرد، اظهار داشت: این سرمایه گذاری باید با توجه به اهمیت و نقش مهم و انکار ناپذیر آموزش در عصر حاضر و پیشرفت سریع تکنولوژی و جایگاه خاصی که در کلیه جوامع پیشرفته صنعتی و علمی برای آموزش پرسنل قائل می شوند، صورت گیرد.

قائم مقام برنامه ریزی و نظارت سازمان صدا و سیما آموزش را برای یک رسانه حکم پشتیبانی کننده محتوا و آینه تمام نمای مخاطبان برنامه دانست و افزود: باید ارتباط برنامه سازان با واحد آموزش بیش از پیش نهادینه شود، چرا که نقش آموزش در طراحی پیام  و تصویب و ارزیابی برنامه  ها نقش موثر و واقعی دارد.

وی آموزش کارکنان و برنامه سازان را در جهت ارتقا سطح مهارتها و معلومات عمومی و دانش حرفه ای ارزیابی کرد و یادآور شد: ایجاد و تقویت ارتباط متقابل بین سازمان و برنامه سازان، طراحی و اجرا دوره های آموزشی و نظارت بر آموزشهای مورد نیاز کارکنان از جمله فعالیتهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

خزایی ایجاد زمینه توسعه و رشد مهارتهای حرفه ای کارکنان، رفع مشکلات و نیازهای آموزش مرکز، شناسایی نیازهای آموزشی، افزایش اطلاعات تخصصی نیروهای تولیدی از طریق ایجاد دوره های کوتاه مدت و... را از دیگر راهکارها در راستای افزایش کیفی برنامه های صداد و سیما عنوان کرد.

وی همچنین با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های کشورهای غربی و دشمنان نظام و انقلاب در حوزه فرهنگی به منظور تبلیغ نادرست از نظام اسلامی ابراز داشت: مبارزه با این ترفند نیازمند فرهنگ سازی در رسانه است و این مهم محقق نخواهد شد مگر اینکه کیفیت برنامه ها ارتقا یابد.

این مسئول با بیان اینکه باید در کنار بخش سخت افزار و تجهیز فناوری‌های نوین به رشد و توسعه نرم افزاری و تخصصی نیز توجه داشته باشیم، تصریح کرد: در حال حاضر برخی از برنامه های صدا و سیما از علوم و فنون مخاطب‌شناسی بهره مند نبوده و این نقصها و کاستیها نیازمند آموزش و نظارت است.

گفتنی است در نشست تخصصی سه روزه معاونان و مدیران حوزه برنامه ریزی و نظارت صدا و سیمای مراکز استانها مباحث مدیریت، نظارت و برنامه‌ریزی به صورت حرفه‌ای در بخشهای مختلف توسط اساتید دانشگاهی تدریس شد. 

کد خبر 1359901

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha